Παπαδημούλης: Εκλογές θα γίνουν το 2019

12:58 18/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Εκλογές θα γίνουν το 2019, δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση «να πάψει να επενδύει στα σενάρια της αναμπουμπούλας και στα σενάρια της οπισθοδρόμησης της οικονομίας».

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ. Παπαδημούλης τόνισε: «Σε μια στιγμή που η οικονομία δείχνει να σταθεροποιείται και οι προβλέψεις μιλούν

για μια πορεία ανάκαμψης και ισχυρής ανάκαμψης τα χρόνια 2017 και 2018 το τελευταίο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι η αστάθεια. Και γι αυτό πιστεύω ότι πολύ σωστά ο πρωθυπουργός παρενέβη λέγοντας ότι είναι «ανοησία» τα περί εκλογών» είπε.

Εκτίμησε ακόμη ότι «ο προϋπολογισμός του 2016 θα εκτελεστεί μια χαρά» και ότι «ο κόφτης δεν θα ενεργοποιηθεί».

«Το 2017 και το 2018 θα έχουμε ανάπτυξη της τάξης του 3% και σοβαρότατη μείωση της ανεργίας και σε έναν χρόνο από τώρα, το καλοκαίρι του 2017, πιθανότατα η Ελλάδα, με ένα σχεδιασμό που έχει το οικονομικό της κυβέρνησης, να ξαναβγεί στις αγορές για να τεστάρει τα νερά.
Το στοίχημα για την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι το τρίτο Μνημόνιο να είναι και το τελευταίο και να επουλώσουμε τις πληγές που δημιούργησαν η κακή διακυβέρνηση για δεκαετία και τα 6 χρόνια της σκληρής λιτότητας», ανέφερε ο ευρωβουλευτής, σημειώνοντας ότι «αυτοί που έκαψαν τον τόπο δεν μπορούν να το παίζουν πυροσβέστες».

Keywords
Τυχαία Θέματα