Πέθανε ο δημοσιογράφος του Αθήνα 9,84 Γιάννης Γκίνης

15:06 21/7/2019 - Πηγή: Aixmi

Πέθανε ο δημοσιογράφος, διευθυντής ειδήσεων και αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΑΘΗΝΑ 9,84 Γιάννης Γκίνης, μετά από γενναία, πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Είχε γεννηθεί το 1952 στα Γρεβενά και ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία 1980 στην Εφημερίδα «Αυριανή». Μετά εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ως προϊστάμενος του ελεύθερου δικαστικού και αστυνομικού ρεπορτάζ και συνέχισε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία» και «Βραδυνή», καθώς και στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ

9.84 καταλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις.

Ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΘΗΝΑ 9,84 για το θάνατό του: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθήνα 9,84 εκφράζει την βαθιά του οδύνη για το χαμό ενός διακεκριμένου στελέχους του, του Γιάννη Γκίνη, Διευθυντή Ειδήσεων και αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή. Υπήρξε ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαίρετος δημοσιογράφος, σεμνός και εργατικός που έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο μέχρι την τελευταία ώρα. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά ένα άξιο στέλεχός του Αθήνα 9.84, αγαπητό στους συναδέλφους του και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και κουράγιο στη γυναίκα του και τον γιο του».

The post Πέθανε ο δημοσιογράφος του Αθήνα 9,84 Γιάννης Γκίνης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα