Παπαχριστόπουλος προς Τοσουνίδη: Να είσαι πιο προσεκτικός

10:42 11/10/2018 - Πηγή: Aixmi

DΔεν υπάρχει περίπτωση στήριξης της πρότασης μομφής, υπογράμμισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος σχολιάζοντας τη δήλωση-φωτιά του εκπροσώπου Τύπου του κόμματός του, Θεόδωρου Τοσουνίδη, καλώντας τον να είναι πιο προσεκτικός: «Καλά θα κάνει ο κ. Τοσουνίδης να είναι πιο προσεκτικός… Τέτοια περίπτωση για μας δεν υπάρχει» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος σχετικά με το ενδεχόμενο να υποστηρίξουν οι ΑΝΕΛ πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ για το Σκοπιανό.

«Με

πρόταση μομφής από τους ανθρώπους της διαπλοκής, της διαφθοράς, των offshore και των φορολογικών παραδείσων, Παπαχριστόπουλος και όχι μόνο δεν συμπλέει. Παλέψαμε γι’ αυτά τα πράγματα και δεν τα πετάμε. Αν έκανε λάθος ο κ, Τοσουνίδης μου είναι αδιάφορο. Τέτοια πρόταση μομφής δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί, όχι μόνο από εμένα, αλλά και πάρα πολλούς που παλέψαμε γι’ αυτήν τη δουλειά με νύχια και με δόντια, που έχουμε μηνυθεί, δεν υπάρχει περίπτωση, καλά θα κάνει ο κ. Τοσουνίδης να είναι προσεκτικός», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

The post Παπαχριστόπουλος προς Τοσουνίδη: Να είσαι πιο προσεκτικός appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα