ΠΑΟΚ: Η δική του ώρα, είναι τώρα!

10:24 1/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Στην Τούμπα πριν οκτώ βράδια έκανε τη μισή δουλειά και στο μισοάδειο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ» απόψε (21.00- Epsilon) μπορεί να την τελειώσει.

Για τον ΠΑΟΚ αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία του! Θέλει και μπορεί να κάνει το δεύτερο βήμα και να συνεχίσει στο δρόμο προς τ’ αστέρια και τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πίστη υπάρχει στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, κάτι που φάνηκε στο πρόσωπο και στα όσα είπε χτες ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ως προπονητής κράτησε χαμηλούς τους τόνους, αλλά ο Σέρβος επιθετικός

ήταν ξεκάθαρος: «Εμείς θα περάσουμε»!

Για να το πετύχει αυτό ο Πρίγιοβιτς και οι συμπαίκτες του, μπροστά στα μάτια περίπου 1.500 ΠΑΟΚτσήδων που θα είναι στις κερκίδες του «Σεντ Γιάκομπ Παρκ», θα πρέπει να ξεχάσουν τι έγινε πριν από μια εβδομάδα στην Τούμπα. Εκεί, όπου ναι μεν ο «Δικέφαλος» πήρε το προβάδισμα (2-1), αλλά θα πρέπει να μπει στο γήπεδο με τη λογική και την σκέψη πως «όλα εδώ κρίνονται» και όλα ξεκινούν από το μηδέν.

Ο Λουτσέσκου είναι άριστα προετοιμασμένος. Θα ρισκάρει ο νεαρός και άπειρος Φράι. Το ξέρει ο Ρουμάνος τεχνικός ότι μπορεί και να συμβεί, αν μάλιστα οι Ελβετοί κατέβουν με ένα 4-3-3 και ρίχνοντας ακόμη και τον ποιοτικό Εμάνουελ Κάμπο από την αρχή στο παιχνίδι.

Όμως, το διάβασμα των Ελβετών έχει γίνει για τα καλά. Εκεί που ποντάρει ο Λουτσέσκου, δεν είναι ούτε στην εσωστρέφεια, αλλά ούτε και στην πίεση, που υπάρχει στη Βασιλεία, αλλά στην ποιότητα των δικών του παικτών. «Μπορούμε να βγάλουμε καλά πράγματα στο γήπεδο και εμείς», είπε χτες πριν από την τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου». Γι’ αυτό και δεν σκέφτεται να αλλάξει τακτική προσέγγιση και πρόσωπα στην ενδεκάδα. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μπορεί να είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο, με έναν εκ των Ζαμπά ή Λημνιύ να μένει στον πάγκο.

Με αλλαγές και ίσως 4-3-3

Ο Αλεξάνταρ Φράι άλλαξε πράγματα στον εκτός έδρας αγώνα με την Ξαμάξ, ξεκούρασε κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές (Ντιέ, Μπαλάντα), ενώ η χρησιμοποίηση του Εμάνουελ Κάμπο για 25 λεπτά δείχνει ότι μπορεί να τον έχει στο σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει η Βασιλεία σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ελβετικής ομάδας σκέφτεται να επιστρατεύσει το 4-3-3 με καθαρό «δεκάρι» τον Κάμπο, που θα παίξει πίσω από τον Αγέτι, ενώ θα ξεκινήσει και ο Μπαλάντα.

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Κουζμάνοβιτς, Τσάκα και Πετρέτα.

Πηγή: gazzetta.gr

The post ΠΑΟΚ: Η δική του ώρα, είναι τώρα! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα