ΠΑΟΚ: Ένσταση και μήνυση στον Γκαρθία – Τι γράφει το φύλλο αγώνα

15:01 26/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Στην αντεπίθεση περνάει ο ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακο που δεν ξεκίνησε ποτέ στην Τούμπα.

Οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» θα καταθέσουν ένσταση για αντικανονική μη τέλεση του αγώνα με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, ενώ πρόκειται να καταθέσουν

μήνυση σε βάρος του Όσκαρ Γκαρθία για απάτη.

Στην ένστασή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ζητήσει τουλάχιστον τη διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη ημερομηνία. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου βασίζονται στο φύλλο αγώνα, το οποίο αναφέρει πως ο Γκαρθία δεν πήγε στο ιατρείο του παιχνιδιού και ο Ολυμπιακός επέτρεψε τον γιατρό της αναμέτρησης να τον εξετάσει μετά από 15 λεπτά.

Το φύλλο αγώνα σύμφωνα με την πλευρά ΠΑΟΚ γράφει τα εξής:

«Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν πήγε στο ιατρείο του αγώνα και μόνο 15 λεπτά μετά άφησε να τον εξετάσει ο γιατρός του αγώνα.

Ο διαιτητής αναφέρει τη γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα και τονίζει ότι ο Γκαρθία ζήτησε να πάει για περαιτέρω εξετάσεις.

Η γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα κάνει λόγο για εσωτερική αμυχή στο άνω χείλος που δεν τον εμποδίζει να εκτελέσει τα καθήκοντά του.»

Επίσης, ιδιαίτερα σημαντική είναι η καταγραφή στο φύλλο αγώνα, πως ο Ολυμπιακός αποχώρησε μόνος του από τον αγωνιστικό χώρο δίχως διαιτητική εντολή και μετά ακολούθησαν οι διαιτητές.

Δεν ήταν δηλωμένος ο Γκαρθία ως προπονητής του Ολυμπιακού

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν ήταν δηλωμένος ως προπονητής του Ολυμπιακού στην επίσημη λίστα του αγώνα, όπου είχε δηλωθεί ο Χρήστος Κόντης. Στη λίστα που παραδίδεται 75 λεπτά πριν το ματς και την έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, το όνομα του Όσκαρ Γκαρθία δεν είναι πουθενά γραμμένο και στη θέση του προπονητή υπάρχει δηλωμένος ο Χρήστος Κόντης.

Το εν λόγω έγγραφο είχαν στα χέρια τους οι παρατηρητές του αγώνα με υπογραφή των αξιωματούχων του ματς. Η αντικατάσταση έγινε εκπρόθεσμα όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ισπανός είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα.

Πηγή: thestival.gr

The post ΠΑΟΚ: Ένσταση και μήνυση στον Γκαρθία – Τι γράφει το φύλλο αγώνα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα