Πανό για τον Τσίπρα από την Greenpeace στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (EIKONEΣ)

10:55 26/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Ακτιβιστές της Greenpeace κρέμασαν πανό από την ταράτσα των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ με το μήνυμα “Ο Τσίπρας αγαπά τη CETA – Οι Έλληνες όχι”, λίγες μέρες αφού η περιφέρεια της Βαλλονίας στο Βέλγιο μπλόκαρε την υπογραφή της συμφωνίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Καναδά.

Το μέλλον της συμφωνίας είναι πλέον αβέβαιο, για να ακυρωθεί όμως οριστικά

πρέπει να συνταχθούν με τη Βαλλονία περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να υπερασπιστεί τους Έλληνες πολίτες και να δηλώσει την αντίθεσή της στη CETA, γράφει σε ανακοίνωσή της η οργάνωση.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ στα γραφεία του #Syriza: Ζητάμε από την κυβέρνηση και τον κ. Τσίπρα να πουν ΟΧΙ στην #CETA! https://t.co/xISQaPtn1t #stopCETA pic.twitter.com/5wQQcUIgtu

Greenpeace Greece (@greenpeace_gr) October 26, 2016

Σε αναρτήσεις της στο twitter η Greenpeace ανήρτησε φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα «να το κάνει όπως ο Magnette: ΟΧΙ στην #CETA – ΝΑΙ στην προστασία της δημοκρατίας & των δικαιωμάτων των πολιτών».

Κύριε .@atsipras κάντο όπως ο Magnette: ΟΧΙ στην #CETA – ΝΑΙ στην προστασία της δημοκρατίας & των δικαιωμάτων των πολιτών. #stopCETA pic.twitter.com/MCncs9vfhE

Greenpeace Greece (@greenpeace_gr) October 26, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα