Πανικός στη Γερμανία: Άγρια ζώα το έσκασαν από ζωολογικό κήπο

16:25 1/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Πανικός προκλήθηκε στην πόλη Λούεμπαχ, κοντά στα σύνορα της Γερμανίας με το Λουξεμβούργο και το Βέλγιο, όταν άγρια ζώα κατάφεραν να «αποδράσουν» από τον ζωοολογικό κήπο «Eifel Zoo». Ειδικότερα, από τα 400 ζώα που βρίσκονται στον ζωοολογικό κήπο δύο λιοντάρια, δύο τίγρεις, ένα τζάγκουαρ και μια αρκούδα το έσκασαν, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πόλη.

Πολίτες κλήθηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στους δρομους και αναζητούν τα ζώα. Ήδη η αρκούδα εντοπίστηκε και έπεσε νεκρή, αφού θανατώθηκε από τις αρχές.

Οι

πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τα κλουβιά των ζώων υπέστησαν βλάβες από πλημμύρες που έπληξαν τις προηγούμενες ώρες την περιοχή. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε ένας ποταμός υπερχείλισε με αποτέλεσμα να προκαλέσει τις ζημιές στα κλουβιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα ζώα που το έσκασαν από τα κλουβιά τους εξακολουθούν να βρίσκονται στους χώρους του ζωοολογικού πάρκου.

The post Πανικός στη Γερμανία: Άγρια ζώα το έσκασαν από ζωολογικό κήπο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα