Γέννησε σπίτι της χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος – Νεκρό το βρέφος

13:52 1/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Άλλο ένα περιστατικό με νεκρό βρέφος που γεννήθηκε στο σπίτι από την μητέρα του, η οποία δεν είχε καταλάβει ότι είναι έγκυος, απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις διωκτικές αρχές.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα του Κερατσινίου «Κοινωνική», την περασμένη Τρίτη, 29 Μαϊου, μια 37χρονη έγκυος στο Κερατσίνι ένιωσε ξαφνικά έντονους πόνους και παρουσίασε κολπική αιμορραγία με αποτέλεσμα να γεννήσει πρόωρα ένα αγοράκι περίπου 25 εβδομάδων.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα όχημα του ΕΚΑΒ μετέβη στο σπίτι της. Την είδε μες τα αίματα, να έχει

το μωρό της στην αγκαλιά με ακέραιο τον ομφάλιο λώρο, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η φάση της υστεροτοκίας. Αμέσως, διακομίστηκε στην μαιευτική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Εκεί όμως παίχτηκε ένα απίστευτο δράμα. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί, το μωρό πέθανε στις 2 τα ξημερώματα.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η 37χρονη, εξεταζόμενη, ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης!

Η συμπεριφορά της κίνησε υποψίες. Ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, η οποία διέταξε ΑΜΕΣΩΣ να συλληφθεί η 37χρονη και να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος της.

Για το πώς πέθανε το μωρό, ζητήθηκε γνωμάτευση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά ενώ η ίδια, μέχρι χθες, εξακολουθούσε να νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο. Μετά τη νοσηλεία της θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στις Αρχές.

Αποκλειστικές πληροφορίες της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ αναφέρουν ότι η 37χρονη είναι ήδη μητέρα μιας 15χρονης κοπέλας, χωρίς να είναι παντρεμένη.

Την έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

The post Γέννησε σπίτι της χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος – Νεκρό το βρέφος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα