Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός στους «16» για το Κύπελλο

19:46 17/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο Παναθηναϊκός, που είχε προκριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική και ο Λεβαδειακός, που έφτασε εύκολα στο 4-1 επί της αποδεκατισμένης Παναχαϊκής, ήταν οι ομάδες που θα βρεθούν στους 16 του Κυπέλλου από τον 4ο όμιλο.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν με αρκετές αλλαγές, το ίδιο όμως και η Κέρκυρα που αιφνιδίασε τον αντίπαλό της ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Βλάχο.

Ο Παναθηναϊκός

προβλημάτισε με την απόδοσή του, ειδικά οι Νίνης και Λουντ του οποίους ήθελε να δει ο Αντρέα Στραματσόνι, αλλά τελικά κατόρθωσε να μη φύγει ηττημένος από το νησί των Φαιάκων βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις με τον Κλωναρίδη.

Στο Παμπελοποννησιακό στάδιο ο Λεβαδειακός προηγήθηκε της γηπεδούχου Παναχαϊκής 2-0 με ισάριθμες απευθείας εκτελέσεις φάουλ των Θέου στο 29ο και Μάρκοβιτς στο 32ο, είχε δοκάρι με τον Γιακουμάκη στο 41΄ και είδε την ομάδα της Πάτρας να μειώνει με τον Σαμπατάκο στο 58΄.

Η απάντηση των Βοιωτών στο 1-2 ήταν άλλα δύο γκολ με τον Καψάσκη στο 86΄ και στο 88΄, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε και δοκάρι στο 71ο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα