Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού: Απολαύστε υπεύθυνα!

12:43 8/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού σήμερα και στα κοινωνικά δίκτυα έχει ξεκινήσει το πάρτι!

Επειδή όμως το θέμα είναι σοβαρό και από αυτό κρίνονται θέσεις, διαθέσεις και σχέσεις καλό είναι να γνωρίζουμε μερικά βασικά πράγματα για τη γυναικεία κυρίως πλευρά της υπόθεσης, που είναι και η πιο περίπλοκη.

Ιδού, λοιπόν, τα τελευταία νέα για ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ανθρώπινης φύσης:

Δεν υπάρχει σημείο G. Ερευνητές του Ιταλικού Κέντρου Σεξολογίας της Φλωρεντίας κατέληξαν στο ότι είναι πρακτικά αδύνατον μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό μόνο με διείσδυση, χωρίς την εμπλοκή της κλειτορίδας.

Υπάρχει σημείο C. Εκ του clitoris. H κλειτορίδα είναι το κεντρικό όργανο της γυναικείας απόλαυσης. Το 70% των θηλυκών αξιώνουν διέγερση της κλειτορίδας και των 8.000 νευρικών απολήξεων που φτάνουν εκεί.

Η ποιότητα και η ποσότητα του οργασμού εξαρτάται από το μέγεθος και τη θέση της κλειτορίδας. Το 20% των γυναικών που φτάνουν σε οργασμό συστηματικά, είτε έχουν ευμεγέθη κλειτορίδα, είτε αυτή είναι τοποθετημένη κοντά στο άνοιγμα του κόλπου, σύμφωνα με το Διεθνές Κέντρο Βιοτεχνολογίας.

Θέλει χρόνο. Η πλειοψηφία των γυναικών ολοκληρώνει τουλάχιστον μετά από 20 λεπτά σεξουαλικής δραστηριότητας (προκαταρκτικών και κυρίως πράξης)

Το 70% των γυναικών έχει προσποιηθεί οργασμό. Η βασική δικαιολογία που προβάλλουν είναι το ότι δεν θέλουν να απογοητεύσουν τον παρτενέρ τους.

Οι λεσβίες έχουν πιο πολλούς οργασμούς γιατί είναι πιο απελευθερωμένες με το σώμα τους και άρα και με τις ερωμένες τους.

Το 10% των γυναικών έχουν γυναικεία εκσπερμάτωση από την ουρήθρα.

Ο οργασμός ανακουφίζει από τον πόνο. Συγκεκριμένα τη στιγμή της κορύφωσης η αντοχή στον πόνο αυξάνει κατά 107% χάρη στις ορμόνες που απελευθερώνονται (ενδορφίνες, οξυτοκίνη, προλακτίνη).

Ο οργασμός βελτιώνεται με τα χρόνια. Όχι μόνο γιατί μια γυναίκα όσο μεγαλώνει, απελευθερώνεται, αλλά επίσης γιατί το μέγεθος της κλειτορίδας αυξάνει ανάλογα με την ηλικία της. Η κλειτορίδα μιας 32χρονης γυναίκας είναι 4 φορές μεγαλύτερη από εκείνη μιας έφηβης. Μετά την εμμηνόπαυση, επταπλασιάζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα