Μεγάλη συγκίνηση στο Καμπ Νου της Μπαρτσελόνα

12:11 8/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Η διαδρομή από τα συντρίμμια του αεροσκάφους που βύθισε στο πένθος την ποδοσφαιρική κοινότητα της Βραζιλίας μέχρι το «Καμπ Νου» ήταν τεράστια για τους επιζήσαντες του αεροπορικού δυστυχήματος.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε τη Σαπεκοένσε για το «Τζουάν Γκαμπέρ».

Στο γήπεδο η συγκίνηση περίσσευε. Οι Τζάκσον Φόλμαν, Ζαμπιέρ Νέτο και Αλάν Ρουσέλ δάκρυσαν ενώ οι θεατές τους χειροκροτούσαν.

Η ομάδα της Βαρκελώνης άνοιξε το σκορ με τον Ντεουλοφέου στο 6ο λεπτό έπειτα από πάσα του Ράκιτιτς, για να έρθει ο Μπουσκέτς να κάνει το 2-0 στο 11ο λεπτό. Ο Λιονέλ Μέσι διεύρυνε το

σκορ σε 3-0 στο 28’ και ο Λουίς Σουάρες στο 55’ ακόμη περισσότερο σε 4-0. Το 5 – 0 έγινε στο 74’.

Ο Αλάν Ρουσέλ μίλησε για τη συναισθηματική του φόρτιση: «Όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο ήταν σα να έβλεπα μια ταινία μέσα στο κεφάλι μου. Μια ταινία που έδειχνε όλες τις μάχες που έδωσα για να βρεθώ εκεί. Υπήρξαν δυσκολίες. Στιγμές ήττας που αφήνουν σημάδια. Μπαίνοντας στο γήπεδο, σκέφτηκα πως τα κατάφερα χάρη στους συμπαίκτες μου που δεν είναι πια εδώ. Τους ευχαρίστησα για τη δύναμη που μου έδωσαν».

Ο φιλικός αγώνας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Σαπεκοένσε ήταν ένας φόρος τιμής στα 71 θύματα της αεροπορικής τραγωδίας του περασμένου Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα