Ολομέτωπη επίθεση Νίκου Παππά στους ιδιοκτήτες του Mega…

17:01 5/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Ολομέτωπη επίθεση στους ιδιοκτήτες του Mega έκανε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μετά την προσφυγή στα δικαστήρια της Τηλέτυπος ΑΕ (με υπογραφή του Σταύρου Ψυχάρη) για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. Αφού υπενθύμισε ότι το κανάλι έχει δυο μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους, στάθηκε ιδιίτερα στο επιχείρημα Ψυχάρη ότι είναι από πολύ δύσκολο έως απίθανο να συγκεντρώσει η Τηλέτυπος τα 3 εκατ ευρώ για να πάρει μέρος στον διαγωνισμό.

«Όταν δεν πληρώνεις καλύτερα να περιφέρεις την λύπη σου γι’ αυτό και όχι για το τίμημα της άδειας»,

είπε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Ακούστηκε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου σχετικά με τους εργαζόμενους. Δεν μπορεί όμως οι ίδιοι να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Δεν μπορεί να αλλοιωθεί ο διαγωνισμός επειδή κάποιος ενδιαφερόμενος δεν έχει ταμειακά διαθέσιμα. Το να ζητάν να τους μοριοδοτήσουμε ή να ζητάν άλλα προνόμια ουσιαστικά αποτελεί αλλοίωση» .
Για την πρόταση του κ. Βρυώνη σχετικά με την αγορά άδειας με 35 εκατ. είπε πως:«Παραλάβαμε μία επιστολή που γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της εταιρείας. Ζήτησαν υψηλή τιμή εκκίνησης στα 35 εκατ. Θα ακούσουμε πολλά στο επόμενο διάστημα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, αν βάλουμε υψηλή τιμή εκκίνησης ουσιαστικά φράζουμε το δρόμο σε επενδυτές. Όποιος όμως θέλει να μπει στην αγορά με 35 εκατ. ευρώ είναι ευπρόσδεκτο βέβαια, δεν το απαγορεύει κανείς. Αλλά δεν μπορεί να μπει εξαρχής τιμής εκκίνησης τόσο υψηλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα