Οικονομικές δυσκολίες για Καλογρίτσα – Στον ΕΛΛΑΚΤΩΡ τα έργα του

13:14 7/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Σοβαρά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο κατασκευαστικός Όμιλος ΤΟΞΟΤΗΣ τής οικογένειας Καλογρίτσα, με αποτέλεσμα η Attica Bank να δώσει στον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ τέσσερις σημαντικές εργολαβίες που είχε αναλάβει. Ουσιαστικά, η διοίκηση τού ΤΟΞΟΤΗ συμφώνησε να αναλάβει τις εργολαβίες η ΑΚΤΩΡ, έτσι ώστε να μη ζημιωθεί η τράπεζα

από τις εγγυητικές επιστολές που έχει εκδώσει για τον όμιλο Καλογρίτσα.

Στις συμβάσεις που αναλαμβάνει η ΑΚΤΩΡ περιλαμβάνεται η κατασκευή του οδικού άξονα Καλλονής – Σιγρίου στη Λέσβο (έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί από το 2015) και η τηλεθέρμανση της Φλώρινας (επίσης έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια). Το υποέργο που είχε αναλάβει ο ΤΟΞΟΤΗΣ αφορούσε στην κατασκευή δικτύων τηλεθέρμανσης για την τροφοδότηση του οικισμού Φλώρινας με θερμική ενέργεια, για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης των κτιρίων της πόλης.

Περιλαμβάνεται, επίσης, το έργο αποχέτευσης του Διονύσου και ένα ακόμη έργο στον Πειραία.

Όπως όλα δείχνουν αναζητείται τρόπος να αντικατασταθεί ο Όμιλος Καλογρίτσα και από τα έργα στον οδικό άξοπνα Πάτρα-Πύργου.

Οικονομικές δυσκολίες για Καλογρίτσα – Στον ΕΛΛΑΚΤΩΡ τα έργα του

The post Οικονομικές δυσκολίες για Καλογρίτσα – Στον ΕΛΛΑΚΤΩΡ τα έργα του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα