Ο Ζάεφ, μετά τη μακεδονική ταυτότητα, μιλά για μακεδονικό στρατό

19:59 4/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Μετά τη «μακεδονική» ταυτότητα και τη «μακεδονική» γλώσσα, που καθημερινά προβάλλει ως «τρόπαιο» τής συμφωνίας με τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ έκανε ένα ακόμη βήμα σήμερα. Μίλησε για «μακεδονικό» στρατό, που -όπως είπε- θα μετέχει πλέον στο ΝΑΤΟ.

Σε δηλώσεις

του σε ορκωμοσία στρατιωτών ανέφερε:

πορεί η συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την ΠΓΔΜ για το Σκοπιανό να αναφέρει το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», ωστόσο ο Ζόραν Ζάεφ μίλησε σήμερα για «μακεδονικό στρατό», έχοντας δεδομένη την ένταξη στο ΝΑΤΟ.

«Το να είμαστε μέλη της Συμμαχίας θα δημιουργήσει μεγαλύτερες ευκαιρίες για εσάς. Ο μακεδονικός στρατός, για χρόνια επιχειρούσε χέρι – χέρι με στρατεύματα του ΝΑΤΟ σε ειρηνευτικές αποστολές, για τις οποίες αξιολογήθηκε με υψηλό βαθμό. Η συμμετοχή σε αυτές τις αποστολές βοήθησε τον Μακεδονικό Στρατό να αυξήσει τις δυνατότητές του. Το υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση της Μακεδονίας εργάζονται στενά για την ανοικοδόμηση της αξιοπρέπειας του επαγγέλματός σας μετά από μεγάλα αδιέξοδα και μεταρρυθμίσεις… Η προσέγγισή μας στην επίλυσή τους αυτές τις ημέρες μας έδωσαν ευχάριστα νέα και θετικές αποφάσεις. Μία από αυτές είναι η πολυαναμενόμενη πρόσκληση να γίνουμε το 30ό μέλος της Συμμαχίας»,

Ο Ζόραν Ζάεφ, μετά τη «μακεδονική» ταυτότητα, τώρα μιλά για «μακεδονικό» στρατό

The post Ο Ζάεφ, μετά τη μακεδονική ταυτότητα, μιλά για μακεδονικό στρατό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα