Έπιασαν τον αρχινονό κοκαΐνης στο Κολωνάκι-Είχε sushi bar

16:51 4/7/2018 - Πηγή: Aixmi

O αρχινονός τού κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι, καταζητούμενος επί 2 χρόνια, συνελήφθη μετά από έφοδο ανδρών τής αστυνομίας σε διαμέρισμα όπου κρυβόταν με τη Ρωσίδα σύντροφό του.

Ο 54χρονος ήταν ιδιοκτήτης bar-restaurant ιαπωνικής κουζίνας () στους πρόποδες του Λυκαβηττού. Εκεί γινόταν η διακίνηση, αλλά και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Πριν

από 2 χρόνια αποικαλύφθηκε η δράση τού κυκλώματος, αλλά ο ιθύνων νους είχε καταφέρει να να εξαφανιστεί.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 2-7-2017 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα ο 54χρονος είχε κατηγορηθεί το 2016, ως μέλος δύο εγκληματικών οργανώσεων δραστηριοποιούμενων στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης και M.D.M.A, κατά την εξάρθρωση των οποίων συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα.(Σχετικό το από 11-2-2016 Δελτίο Τύπου).

Επιπλέον, μαζί με τον 54χρονο συνελήφθη και μία 28χρονη υπήκοος Καζακστάν, για κατοχή από κοινού μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν για τα αυτόφωρα αδικήματα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ επιπλέον ο 54χρονος σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε σε Κατάστημα Κράτησης».

Έπιασαν τον αρχινονό κοκαΐνης στο Κολωνάκι-Είχε sushi bar

The post Έπιασαν τον αρχινονό κοκαΐνης στο Κολωνάκι-Είχε sushi bar appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα