Ο Τσίπρας να μαζέψει τον Πολάκη, αλλιώς θα γευτεί τον ρεβανσισμό

17:10 15/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Διαδικασίες εξπρές για να μπαίνουν φυλακή οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, ζήτησε ο Παύλος Πολάκης. Τι νόημα έχει να υπάρχουν και προανάκριση και κύρια ανάκριση; Κανένα. Στο τσακ μπαμ να τελειώνουν οι υποθέσεις και να μπουζουριάζονται οι ένοχοι. Οι δε νέες ρυθμίσεις να περιληφθούν στις αλλαγές τού Συντάγματος. Τόσο απλά, τόσο αποφασιστικά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατονόμασε, μάλιστα, τον Ανδρέα Λοβέρδο. Επειδή υπάρχουν προανάκριση και κύρια ανάκριση είναι έξω ο Λοβέρδος,

είπε. Έξω από πού; Μα από τη φυλακή…

Είναι τόσος βέβαιος ότι ο πρώην υπουργός τού ΠΑΣΟΚ «λαδώθηκε» από την ελβετική φαρμακοβιομηχανία Novartis, ώστε έχει ήδη εκδόσει και την ετυμηγορία. Αν όλα είχαν προχωρήσει, όπως ο ίδιος πιστεύει, ο Λοβέρδος θα ήταν φυλακή.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί μεγαλύτερη αθλιότητα στην πολιτική, τις τελευταίες 10ετίες, από εν ενεργεία υπουργό για πολιτικό του αντίπαλο. Εκείνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να τον μαζέψει επειγόντως ο Αλέξης Τσίπρας, διότι μπορεί να συσπειρώνει τον στενό πυρήνα των οπαδών τού ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δηλητηριάζει την πολιτική ατμόσφαιρα και τροφοδοτεί έναν τρομακτικό ρεβανσισμό που θα βρει μπροστά του μετά τις εκλογές. Και τότε θα είναι πολύ αργά…

Διαβάστε τι είπε ο αρειμάνιος Πολάκης στην κεντρική επιτροπή τού ΣΥΡΙΖΑ.

«Στη Συνταγματική Αναθεώρηση που θα γίνει, πρέπει να συμπεριληφθεί και η κατάργηση του προληπτικού ελέγχου από τη Δικαιοσύνη. Θα πρέπει κάποια να επιταχύνονται. Γιατί υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση; Έτσι είναι έξω ο Λοβέρδος».

The post Ο Τσίπρας να μαζέψει τον Πολάκη, αλλιώς θα γευτεί τον ρεβανσισμό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα