Κικίλιας: Μείζον θέμα για τη Δημοκρατία οι δηλώσεις Πολάκη

12:45 15/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Mείζον θέμα για τη Δημοκρατία χαρακτήρισε τις δηλώσεις Πολάκη ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Κικίλιας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μείζον ζήτημα για τη Δημοκρατία μας να βγαίνει ένας υπουργός, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, και να λέει ότι ο μοναδικός τρόπος να κερδίσουν

τις εκλογές είναι να βάλουν κάποιους στη φυλακή».

Σχετικά με τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της Α’ Αθήνας εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όπου εξελέγη πρώτος στην Πολιτική Γραμματεία ο κ. Κοτσακάς, συνεργάτης επί σειρά ετών του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, συνέχισε να λέει πολιτικά ψέματα διανθισμένα αριστερίστικα με ωραία λόγια. Το γεγονός είναι ότι επί τέσσερα χρόνια δεν έχει υλοποιήσει τίποτα από όσα είχε προεκλογικά υποσχεθεί» και παράλληλα τόνισε ότι «η κυβέρνηση έχει ήδη καταρρεύσει. Τσακώνονται τη μία, τα βρίσκουν την άλλη, ξεφτιλίζουν τη χώρα στο εξωτερικό, εκβιάζουν ο ένας τον άλλον».

The post Κικίλιας: Μείζον θέμα για τη Δημοκρατία οι δηλώσεις Πολάκη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα