Ο Τσακαλώτος «μαζί” με τη Σκάρλετ Γιόχανσον στην Πρέβεζα

11:35 20/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Η αδυναμία του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην ηθοποιό του Χόλιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον είναι γνωστή καθώς την έχει εκφράσει και ο ίδιος μέσα στη Βουλή. Όπως είχε πει τον περασμένο Μάρτιο σε συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών: «Όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό». Τώρα λοιπόν μάλλον ήρθε η ώρα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα καθώς εθεάθη στην Πρέβεζα

όπου παραθερίζει να «κυκλοφορεί παρέα” με τη διάσημη ηθοποιό. Έστω και σε μονταρισμένη φωτογραφία τυπωμένη σε μπλουζάκι το οποίο φορούσε περήφανος στις βόλτες του.

Όπως αναφέρει το prevezatoday.gr ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κάνει τις διακοπές του και ξεκουράζεται εδώ και μία περίπου εβδομάδα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πρέβεζα.

Ο κ Τσακαλώτος είναι γνωστό ότι σχεδόν κάθε χρόνο επισκέπτεται για λίγες ημέρες την Πρέβεζα και καθώς αρκετοί καλοί του φίλοι βρίσκονται στην πόλη χαλαρώνει μαζί τους «συχνάζοντας» σε γνωστά «στέκια».

Χθες το μεσημέρι ο υπουργός με την παρέα του βρέθηκε στο γραφικό «Σαϊτάν Παζάρ» του Στάθη Γουρνάρη όπου μαζί με φίλους του γευμάτισε σε χαλαρή διάθεση.

Μάλιστα σε σχόλια θαμώνων για το χιουμοριστικό t-shirt που φορούσε, ο υπουργός σχολίασε ότι του το έχουν κάνει δώρο φίλοι του στα γενέθλιά του γνωρίζοντας τις… αδυναμίες του.

The post Ο Τσακαλώτος «μαζί” με τη Σκάρλετ Γιόχανσον στην Πρέβεζα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα