Έκκληση Ηλία Ψινάκη σε δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους για το Μάτι

12:52 19/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Με ανάρτησή του στο instagram, o δημαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, απευθύνει έκκληση σε όλους τους δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους απ’ όλη την Ελλάδα να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο συμβάλλοντας στην προσπάθεια για την επούλωση των πληγών.

Αναλυτικά ο Ηλίας Ψινάκης

γράφει:

«Φίλοι μου έχει ξεκινήσει ο πιο δύσκολος, ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος Μαραθώνιος. Έχω ενημερωθεί από τον ΥΠΕΣ κο. Σκουρλέτη πως λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Μαραθώνα, οποιοσδήποτε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος, απ’όλη την Ελλάδα, μπορεί να διατεθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο, συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών & την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος. Για όλους εσάς που έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ανταποκριθείτε σας είμαι ευγνώμων!”.

Φίλοι μου έχει ξεκινήσει ο πιο δύσκολος, ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο ελπιδοφόρος Μαραθώνιος. Έχω ενημερωθεί από τον ΥΠΕΣ κο. Σκουρλέτη πως λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρίσκεται ο δήμος Μαραθώνα, οποιοσδήποτε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος, απ’όλη την Ελλάδα, μπορεί να διατεθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 3 έως 6 μήνες στον δήμο, συμβάλλοντας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την επούλωση των πληγών, την αποκατάσταση των χαμένων περιουσιών & την ανοικοδόμηση και την ανάπλαση του περιβάλλοντος. Για όλους εσάς που έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να ανταποκριθείτε σας είμαι ευγνώμων!

A post shared by Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on Aug 17, 2018 at 7:28am PDT

The post Έκκληση Ηλία Ψινάκη σε δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους για το Μάτι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα