Έκλεψε την παράσταση ο Πούτιν στον γάμο της Αυστριακής ΥΠΕΞ

13:04 19/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Έφθασε κρατώντας μια αγκαλιά λουλούδια για τη νύφη ενώ προσέφερε στους νεόνυμφους την ψυχαγωγία για τη δεξίωση του γάμου τους καθώς έφθασε με χορωδία Κοζάκων, την οποία και ετίμησε ο ίδιος χορεύοντας με τη νύφη ένα βαλς.

Ο Πούτιν ήταν ο επισημότερος προσκεκλημένης της Αυστριακής ΥΠΕΞ Καρίν Κ που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, επιχειρηματία Βόλφγκανγκ Μάιλινγκερ ηταν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Putin is in Austria for a wedding

pic.twitter.com/CLrHfL1arI

— Russian Market (@russian_market) August 18, 2018

Ο γάμος και η δεξίωση έλαβαν χώρα σε έναν αμπελώνα στο χωριό Γκάμλιτζ, στην περιοχή της Στυρίας. Ο Ρώσος πρόεδρος έφθασε στο Γκρατς αεροπορικώς και στη συνέχεια ταξίδεψε οδικώς ως το Γκάμλιτζ.

Ωστόσο η παρουσία του στον γάμο της Αυστριακής ΥΠΕΞ προκάλεσε αντιδράσεις μέσα στην Αυστρία τόσο για τα έξοδα ασφαλείας λόγω τη παρουσίας ενός τόσο επίσημου προσώπου αλλά και όσον αφορά στην εξωτερική πολιτική της Αυστρίας.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του αυστριακού ΥΠΕΞ στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η επίσκεψη του Πούτιν ήταν επίσκεψη εργασίας. Υπήρχε «η συνήθης ασφάλεια για την επίσκεψη σε ξένο επισκέπτη», είπε, όταν ρωτήθηκε ποιος πληρώνει για την ασφάλεια.

«Ο ίδιος ο Πούτιν συνοδευόταν από τη δική του ασφάλεια. Η ρωσική πλευρά πληρώνει τα δικά της έξοδα. Η Κνάισλ θα πληρώσει για τον γάμο» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ.

The post Έκλεψε την παράσταση ο Πούτιν στον γάμο της Αυστριακής ΥΠΕΞ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα