Ο Ολιβέιρα λύτρωσε την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις με τον Ατρόμητο

22:59 3/11/2019 - Πηγή: Aixmi

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ νίκησε με 3-2 τον Ατρόμητο σε ένα ματς θρίλερ στο ΟΑΚΑ. Ο Ολιβέιρα ήταν ο λυτρωτής της ομάδας των κιτρινόμαυρων.

Όλα είχαν ξεκινήσει καλά για τους παίκτες του Περιστερίου, που προηγήθηκαν στο σκορ στο 20ο λεπτό. Δυο λεπτά νωρίτερα κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Οικονόμου ανέτρεψε τον Ανδρούτσο. Το εκτέλεσε ο Μανούσος, ο Τσιντώτας απέκρουσε, αλλά οι αμυντικοί της ΑΕΚ

κινήθηκαν με καθυστέρηση προς τη μπάλα. Έτσι, πρόλαβε ο Μανούσος και την έσπρωξε στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 62’ με ένα τυχερό γκολ. Ο Ολιβέιρα από πλάγια θέση σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, αλλά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Μανδά και κατέληξε στα δίχτυα. Από εκείνο το σημείο και μετά ο νεαρός τερματοφύλακας του Ατρομήτου έδειχνε να τα έχει χαμένα. Στο 72’ έκανε ολέθριο λάθος, όταν προσπάθησε να διώξει τη μπάλα χωρίς αποτέλεσμα και ο Ολιβέιρα έκανς το 2-1.

Στο 89, όμως, ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει, αλλά στις καθυστερήσεις ο Πορτογάλος του πήρε τη μπουκιά από το στόμα.

The post Ο Ολιβέιρα λύτρωσε την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις με τον Ατρόμητο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα