Ο ΠΑΟΚ έσωσε την παρτίδα στο 101΄ με τον Παναθηναϊκό

22:39 3/11/2019 - Πηγή: Aixmi

Στο 101΄ γλύτωσε ο ΠΑΟΚ την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 15 μήνες, ισοφαρίζοντας τον Παναθηναϊκό που ήταν έτοιμος να «κλέψει» το διπλό μέσα στην Τούμπα. Ο Κρέσπο κέρδισε πέναλτι λίγα δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του αγώνα. Τον ανέτρεψε ο Κουρμπέλης, ο ρέφερι συμβουλεύτηκε το VAR και έδειξε την εχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βιερίνια και ισοφάρισε 2-2. Ο ίδιος είχε ισοφαρίσει και στο 1-1.

Το σκορ άνοιξε στο 44′ ο Ζαχίντ, μετά από παιδαριώδες

λάθος του Κρέσπο. Γύρισε αδύναμα τη μπάλα προς τον Ζίβκοβιτς και ο παίκτης των «πράσινων» νίκησε τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ που έπεσε στα πόδια του, προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Δώνη είχαν περισσότερο χρόνο τη μπάλα στα πόδια τους και ήλεγχαν το παιχνίδι.

Ο Φερέιρα με την έναρξη του δευτέρου μέρος έβαλε στο παιχνίδι τον Βιερίνια και τον Καντουρί και ο  Παναθηναϊκός κλείστηκε στα δύο τρίτα του γηπέδου. Μέχρι το 60, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε την εστία του Διούδη. Από εκεί και πέρα τα πράγματα άλλαξα και στο 65΄ ο Βιερίνια με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε. Στο 72′ ο Άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, ενώ στο 77′ η κεφαλιά του Μάτος βρήκε το δοκάρι!

Από το 80′ και έπειτα ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε και στο 87′ πάγωσε την Τούμπα με αντεπίθεση και πλασέ του Μακέντα. Όλα έδειχναν ότι το ματς είχε τελειώσει στο 96′ ο Κρέσπο κέρδισε πέναλτι από τον Κουρμπέλη, ο Βιερίνια ευστόχησε και έγραψε το τελικό 2-2!

Αν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ θα έφτανε τον Ολυμπιακό στην κορυφή, ωστόσο έτσι που εξελίχθηκε ο αγώνας θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Ανελίνο Βιερίνια, πέρασε στο παιχνίδι και άλλαξε την εικόνα της ομάδας του στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ πέτυχε και τα 2 γκολ.

The post Ο ΠΑΟΚ έσωσε την παρτίδα στο 101΄ με τον Παναθηναϊκό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα