Όσοι έχουν έντονη διαίσθηση, έχουν αυτά τα τέσσερα κοινά!

20:46 3/11/2019 - Πηγή: iPop

Όλοι έχουμε την έκτη αίσθηση, άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο αναπτυγμένη. Είναι σαν κάτι να σου λέει πως υπάρχει κίνδυνος, σαν να σε προειδοποιεί για έναν άνθρωπο ή μια κατάσταση. Αυτά είναι τα σημάδια ότι έχεις έντονη διαίσθηση και θα πρέπει να την ακούς.

Άλλοι το λένε μεταφυσικό χάρισμα, ιδιότητα, ένστικτο, διαίσθηση… όπως κι αν έχει θα πρέπει ορισμένες φορές να το ακούς και να το εμπιστεύεσαι.

Υπάρχουν τέσσερα σημάδια ότι έχεις έντονη διαίσθηση και πράγματα που κάνεις καθημερινά, συνειδητές προσπάθειες που μπορείς να κάνεις για να έρθεις σε επαφή με το σύμπαν… όταν νομίζεις

ότι αυτό σε ξεχνά!

Σκέφτεσαι κάποιον ακριβώς πριν σου στείλει μήνυμα

Εκείνος θα ζήσει χίλια χρόνια ή εσύ το ένιωθες ότι θα έρθετε σε επικοινωνία; Σκέφτεσαι κάποιον ακριβώς πριν σου στείλει μήνυμα ή σε πάρει τηλέφωνο.

Στην πραγματικότητα, είναι μια μορφή ικανότητας να βλέπεις ή να αντιλαμβάνεσαι γεγονότα αμέσως πριν συμβούν με μια επιπλέον αισθητική αντίληψη ή διόραση. Παρατήρησε τον εαυτό σου γιατί μπορεί με την πάροδο του χρόνου να συνειδητοποιήσεις ότι είναι μέρος της διόρασής σου, κάτι που δεν το έχουν όλοι.

unsplash/Ioana CristianaΚοιτάς το ρολόι πάντα την ίδια ώρα

Μπορεί να είναι και τυχαίο! Αλλά αν βλέπεις το ρολόι πάντα την ίδια ώρα κι αν συγκεκριμένοι αριθμοί, όπως το 1, διαρκώς επαναλαμβάνονται, τότε μπορεί να είναι κάτι περισσότερο…

Η αριθμολογία έχει ένα ξεχωριστό μήνυμα για κάθε αριθμό, έτσι αν κοιτάς πάντα το ρολόι την ίδια ώρα κάθε μέρα χωρίς συγκεκριμένο λόγο ή αν βλέπεις αυτόν τον αριθμό παντού, ίσως και να χρειαστεί να δεις τι σημαίνει!

Μπορεί να είναι ένα σημάδι, ένα μήνυμα που μπορεί να λαμβάνεις!

Η «επικίνδυνη τάση στις σχέσεις»… που όλοι έχουμε βιώσει!

Σε επηρεάζουν τα αρνητικά vibes

Θα μου πεις και ποιον δεν επηρεάζουν; Έχεις την ικανότητα να νιώθεις σημαντικά και σε μεγάλο βαθμό την ενέργεια του άλλου.

Αυτοί οι άνθρωποι συχνά αναφέρουν πως έχουν ένα προαίσθημα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θετικό ή αρνητικό. Αν νιώθεις την αρνητική ενέργεια, αν αυτή τη ενέργεια σε διαπερνά τότε θα πρέπει να τα λάβεις σοβαρά υπόψη και να εμπιστευτείς αυτήν την ψυχική σου δύναμη.

Και μην ξεχνάς και τα μηνύματα που διαπερνούν το σώμα σου και σε επηρεάζουν.

unsplash/pawel szvmanskiΤα όνειρα

Τα όνειρα είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι από μόνα τους! Αν ονειρευτείς κάποιον με τον οποίο έχεις να βρεθεί πολύ καιρό και ξαφνικά τον δεις και στον… ξύπνιο σου είναι μια μορφή «τηλεπάθειας», έχεις μια μορφή ικανότητας να μεταδίδεις μηνύματα με το μυαλό!

Τα αρχικά στάδια της τηλεπάθειας συμβαίνουν κατά κύριο λόγο κατά τη διάρκεια των ονείρων, διότι τότε το μυαλό είναι το πιο χαλαρό και ανοιχτό για τη λήψη αυτών των μηνυμάτων. Ωστόσο, όσο περισσότερο ανοιχτός είσαι σε αυτά τα μηνύματα, τόσο πιο συχνά θα σου συμβαίνει.

Μπορεί παράλληλα, να έχεις παρατηρήσει πως έχεις αυτό το «χάρισμα» με τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους, όταν νιώθεις πως κάπου έχουν μπλέξει ή περνούν δύσκολα.

Μπορεί εσύ να θεωρείς πως όλα αυτά δεν υπάρχουν ή ότι κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με αυτά τα χαρίσματα, ωστόσο πολλοί ψυχολόγοι αναφέρουν πως μπορείς να τα αναπτύξεις μέσω της αφοσίωσης και της πρακτικής, και υποστηρίζουν πως ο καθένας μπορεί!

Διαβάστε επίσης:

Με ποιο μέρος του σώματός σου σκέφτεσαι; Έχει σημασία!

Photo: unsplash/Scott Rodgerson

Το άρθρο Όσοι έχουν έντονη διαίσθηση, έχουν αυτά τα τέσσερα κοινά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα