Ο Καμμένος πιο αδύνατος από ποτέ κατέθεσε κατά του Κοτζιά

19:47 6/9/2019 - Πηγή: Aixmi

Eπί τρεις ώρες κατέθετε στην Εισαγγελία Διαφθοράς ο εμφανώς αδυνατισμένος Πάνος Καμμένος για την υπόθεση των καταγγελιών που έχει κάνει για παρανομίες στον διαγωνισμό χορήγησης βίζας από το υπουργείο Εξωτερικών επί Νίκου Κοτζιά.

«Ξεκίνησε η προκαταρκτική για τον διαγωνισμό του υπουργείου Εξωτερικών για τις βίζες. Χαίρομαι που ανέλαβε η συγκεκριμένη εισαγγελία γιατί έχει την εμπειρία και τα μέσα σε θέματα διαφθοράς. Είμαι βέβαιος ότι θα προκύψουν ενδιαφέροντα στοιχεία και ποινικά

και εθνικά και πολιτικά. Η κατάθεσή μου ήταν η αρχή. Προσκόμισα αρκετά στοιχεία και θα συνδράμουμε με όποια στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης», είπε ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Και πρόσθεσε: «Οι υποθέσεις που πάνε στη Βουλή οδηγούνται εκεί για να υπάρξει συγκάλυψη των αδικημάτων. Ας ξεκινήσει η έρευνα για τα υπηρεσιακά στελέχη και αν προκύψουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα, τότε, ας πάει στη Βουλή».

The post Ο Καμμένος πιο αδύνατος από ποτέ κατέθεσε κατά του Κοτζιά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα