Γερουλάνος αμφισβητεί Φώφη -Ενδιαφέρεται για την ηγεσία

18:25 6/9/2019 - Πηγή: Aixmi

Aμφισβητεί ανοιχτά τη Φώφη Γεννηματά ο Παύλος Γερουλάνος και δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για την ηγεσία του κόμματος. Τονίζει ότι πρέπει να υπάρξει ουσιαστική αλλαγή στρατηγικής, στην οποία το ΚΙΝΑΛ είναι αναγκαίο να επιστρέψει βγάζοντας την παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ μπροστά.

«Το θέμα είναι να αισθανθούμε ότι είμαστε σε ένα σπίτι το οποίο μας εκφράζει. Απέτυχε η στρατηγική της συγκέντρωσης προσωπικοτήτων. Η κ. Γεννηματά πίστευε

ότι μαζί με τις προσωπικότητες θα έρθει και ο κόσμος, όμως ο κόσμος δεν ήρθε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας χαρακτήρισε «απογοητευτική» την ομιλία της κ. Γεννηματά για  την 3 Σεπτέμβρη. «Είχε μια πραγματική ευκαιρία να δώσει ένα όραμα. Δεν έγινε αυτό», ανέφερε στην εκπομπή του Δημήτρη Τάκη στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά.

«Αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει. Η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό. Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία την οποία αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας».

The post Γερουλάνος αμφισβητεί Φώφη -Ενδιαφέρεται για την ηγεσία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα