Ο Δήμος Βερύκιος στο νοσοκομείο -Το μήνυμά του από το «κρεβάτι του πόνου»

22:04 23/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Στο νοσοκομείο και ειδικότερα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο αναγκάστηκε να νοσηλευτεί ο αντιπρόεδρος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Δήμος Βερύκιος. Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση από το κρεβάτι του νοσοκομείου αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του και ευχαριστεί τους θεράποντες γιατρούς του που χάρις στις προσπάθειές τους θα καταφέρει το πρωί της Δευτέρας να είναι στο πόστο του πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου του Alpha.

Όπως έγραψε:
Ελλάδα μπορεί & πάλι να στέκεται στα πόδια της!Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της.Το 401 έχει αναμορφωθεί -& με την βοήθεια των «εχόντων»- κάνοντας πιο ανθρώπινη την νοσηλεία των ασθενών & πιο αποτελεσματική την αποστολή του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού.Όσο για μένα γι άλλη μια φορά μέσα στην ατυχία μου υπήρξα πολλαπλά τυχερός! Εκτος όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ.Μικρού & του λοιμωξιολόγου Λ.Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτακτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι.

View this post on Instagram

Η Ελλάδα μπορεί & πάλι να στέκεται στα πόδια της!Το καταλαβαίνεις από την εικόνα των Δημόσιων Νοσοκομείων της.Το 401 έχει αναμορφωθεί -& με την βοήθεια των «εχόντων»- κάνοντας πιο ανθρώπινη την νοσηλεία των ασθενών & πιο αποτελεσματική την αποστολή του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού.Όσο για μένα γι άλλη μια φορά μέσα στην ατυχία μου υπήρξα πολλαπλά τυχερός! Εκτος όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ.Μικρού & του λοιμωξιολόγου Λ.Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτακτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι.

A post shared by ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ (@dimosverykios) on Sep 22, 2018 at 2:35pm PDT

Πολλοί χρήστες του Instagram του ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση, ωστόσο υπήρξαν και πολλοί που σχολίασαν πως το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα δημόσια νοσοκομεία.

The post Ο Δήμος Βερύκιος στο νοσοκομείο -Το μήνυμά του από το «κρεβάτι του πόνου» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα