Ο Χρυσαυγίτης Λαγός απείλησε τη Λιάνα Κανέλλη μέσα στη Βουλή

19:19 7/5/2015 - Πηγή: Aixmi
Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Γιάννης Λαγός και πολιτικός καθοδηγητής της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας, που πρωταγωνίστησε στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, απείλησε ανοιχτά τη Λιάνα Κανέλλη, επειδή διεπίστωσε ότι πηγαίνει να παρακολουθήσει τη δίκη της Χρυσής Αυγής.Εκτόξευσε, μάλιστα, την απειλή του μέσα στο Κοινοβούλιο, όταν η βουλευτής του ΚΚΕ βγήκε από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος. Την ακολούθησε ως τους
διαδρόμους της Βουλής και της είπε: «Σε είδα και σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής».

«Ναι, ήμουν» απάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ και στη συνέχεια ο κ. Λαγός της είπε: «Να δεις πώς θα φύγεις«.

Τότε, η κυρία Κανέλλη ρώτησε: «Με απειλείς;», για να λάβει την απάντηση: «Ναι, σε απειλώ. Τι θα πεις, ότι σου έδωσα κανένα χαστούκι; Να μου κάνεις και μένα μήνυση» απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Μήνυση δεν έκανα στον Κασιδιάρη, θα κάνω σε σένα;» ανταπάντησε η κυρία Κανέλλη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο άνδρες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Νίκος Μανιός, Χρήστος Σμίας) τον εμπόδισαν να την πλησιάσει -γεγονός που σχολίασε με θετικό τρόπο η πρόεδρος της Επιτροπής, Βασιλική Κατριβάνου: «Χαίρομαι πάρα πολύ που κάποιοι συνάδελφοι βγήκαν έξω και υπερασπίσθηκαν συναδέλφους βουλευτές», είπε.Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι θα ενημερωθεί η πρόεδρος της Βουλής και οι βουλευτές. «Η δίκη της Χρυσής Αυγής είναι σημαντική για τη Δημοκρατία. Δεν μπορούμε να δεχθούμε να μας απειλούν μέσα στη Βουλή μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είναι υπόδικοι, απειλώντας μας» τόνισε, επίσης, η κυρία Κατριβάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα