Ο Χιου Τζάκμαν αποκάλυψε ότι εμφάνισε 4 φορές καρκίνο σε ενάμισυ χρόνο

15:01 7/5/2015 - Πηγή: Aixmi

Τέσσερις φορές εμφάνισε καρκίνο του δέρματος, μέσα σε μόλις ενάμισυ χρόνο, ο Χιου Τζάκμαν, τους οποίους και αφαίρεσε. Τρεις στη μύτη και έναν στον ώμο του.

Τη συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο χολιγουντιανός σταρ στο Who Magazine, στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιήσει το κοινό. Πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2013 πρόσεξε ένα σημάδι στη μύτη του, το οποίο νόμιζε ότι ήταν κηλίδα αίματος μετά από τραυματισμό που προκάλεσε στον εαυτό του, με τα σιδερένια νύχια του Wolverine,

του ρόλου του στην ταινία «X-Men».

«Γύριζα τους «X-Men: Days Of Future Past» και η μακιγιέζ μου μου είπε: » Έχεις μία μικρή κηλίδα αίματος επάνω στη μύτη σου» και της απάντησα: «Ναι το ξέρω ήταν από μία μάχη (στην ταινία) και τη χτύπησα κάπως». Και πιστέψτε με, τα 17 χρόνια που παίζω τον Wolverine είχα πολύ πιο μεγάλα σημάδια και κοψίματα. Είμαι πολύ αδέξιος με αυτές τα σιδερένια νύχια», δήλωσε ο Hugh Jackman. Και συνέχισε λέγοντας: «Μία εβδομάδα αργότερα, η μακιγιέζ μου, μου το επεσήμανε ξανά. Και της απάντησα : «Ναι πρέπει να ξεράθηκε και να το ερέθισα (το σημάδι) στο μπάνιο! Αλλά μετά από μία εβδομάδα μου συνέστησε να πάω στον γιατρό»

Το ίδιο και η σύζυγός του, Deborra- Lee Furness, που επέμενε να επισκεφτεί τον γιατρό: «»Πήγαινε να το δεις, πήγαινε να το δεις, πήγαινε να το δεις» μου έλεγε η σύζυγός μου, μέχρι που πήγα», λέει ο 47χρονος ηθοποιός.
Πηγαίνοντας στον γιατρό, πληροφορήθηκε ότι είχε βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, έναν από τους τρεις τύπους καρκίνου του δέρματος. «Πάντα είναι σοκαριστικό όταν ακούς τη λέξη «καρκίνος». Ωστόσο προσπαθούσα να παραμείνω ψύχραιμος μέχρι τη στιγμή που ο γιατρός μου, Dr Michael Albom μου εξήγησε αναλυτικά τι έχω. Ότι πρέπει να το αντιμετωπίσω. Ότι θα μεγαλώσει και ότι πρέπει να το αφαιρέσω».

Τη δεύτερη φορά που εμφάνισε καρκίνο, το σημάδι το πέρασε για φακίδα, ενώ την τρίτη η διαπίστωση έγινε επειδή παρατήρησε αίμα στη μύτη του. Μάλιστα την τρίτη φορά, μόλις είχε κάνει εξετάσεις -τρεις εβδομάδες πριν – και είχαν βγει καθαρές.

Keywords
Αναζητήσεις
στο σογια βασικοκυτταρικο
Τυχαία Θέματα