Ο Jay-Z το ομολογεί: Απάτησα την Beyonce

13:47 30/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Επιτέλους! Έπειτα από τρία χρόνια ο Jay Z ομολογεί ότι ο λόγος για τον οποίο η Solance Knowles τού επιτέθηκε μέσα στο σανσέρ ήταν γιατί είχε μάθει πως ο γαμπρός της είχε απατήσει την αδερφή της.

Οι εικόνες είχαν κάνει τον γύρο του κόσμυο προκαλώντας όργιο φημών για την αιτία που προκάλεσε την έκρηξη της αδερφής της Beyonce κι αν και όλοι έλεγαν το αυτονόητο,

το ζευγάρι κρατούσε σιγήν ιχθύος.

Τόσο η popstar όσο και εκείνος μέσα από τραγούδια τους αποκάλυψαν την κρίση στη σχέση τους αλλά ευθέως δεν παραδέχτηκαν ποτέ το παραμικρό.

Τρία χρόνια μετά οι δυο τους έχουν δώσει νέα ευκαιρία στη σχέση τους και απέκτησαν και τα δίδυμά τους, ενώ μοιάζουν πιο δεμένεοι και αγαπημένοι από ποτέ. Ο Jay-Z δείχνει να πατά καλά στα πόδια του και να έχει βρει τις ισορροπίες στον γάμο του κι έτσι ένιωσε την άνεση να παραδεχθεί πως πράγματι απάτησε τη σύζυγό του και αναζήτησε βοήθεια σε ψυχοθεραπευτή.

Ο ράπερ και συνθέτης ομολόγησε στους New York Times ότι περνούσε από μία περίεργη φάση όπου επέβαλε στον εαυτό του να κλείσει τον διακόπτη σε κάθε συναίσθημα και να αποκόψει τη σύζυγό του για την οποία δεν είχε εκείνη τη στιγμή συναισθήματα. Κι έτσι οδηγήθηκε σε απιστία.

The post Ο Jay-Z το ομολογεί: Απάτησα την Beyonce appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα