Μπλερ: Δυνατό να αναστρέψουμε το Brexit

12:13 30/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη βρετανική κυβέρνηση και τις Βρυξέλλες για την έξοδο της Μ. Βρετανίας από την ΕΕ σχολίασε ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, σε συνέντευξή του στη Le Figaro, επιμένοντας πως το Brexit είναι ακόμη αναστρέψιμο.

Η χώρα μου έχει δικαίωμα να αλλάξει γνώμη κι εγώ θα αγωνιστώ όσο μπορώ γι αυτό, δηλώνει μεταξύ άλλων ο κ. Μπλερ και προσθετει: «Καθώς το κόστος και η δυσκολία

εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση γίνονται πιο ξεκάθαρα, τα νέα γεγονότα γίνονται δημόσια, είναι πιθανό ότι τα συναισθήματα των πολιτών για το Brexit θα αλλάξουν».

Ερωτώμενος για τα νέα γεγονότα που ανέφερε, σημείωσε: «Για παράδειγμα, ένα από τα ισχυρά σημεία της εκστρατείας pro-Brexit ήταν ότι θα υπάρξουν πολύ περισσότερα χρήματα για το σύστημα υγείας, αφήνοντας την Ευρώπη. Είναι πλέον σαφές ότι θα υπάρξει ένα τσουχτερό νομοσχέδιο για το Brexit και ότι θα υπάρξουν λιγότερα χρήματα για την υγεία«.

Οι άνθρωποι αρχίζουν επίσης να συνειδητοποιούν ότι η έξοδος από την ενιαία αγορά και την τελωνειακή ένωση θα είναι εξαιρετικά οδυνηρή«.
.

The post Μπλερ: Δυνατό να αναστρέψουμε το Brexit appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα