«Ντου» του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Τσακαλώτου…

19:54 17/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο υπουργείο Οικονομικών όπου πέταξαν φέιγ βολάν όπου αναγράφονταν συνθήματα όπως: «Φοροληστρικό υπουργείο, του Τσακαλώτου το σφαγείο. Οργάνωση και αγώνας για να φέρουμε τα κάτω πάνω» αλλά και «Από την πρώτη κατοικία έως την απεργία δεν έχει τέλος του ΣΥΡΙΖΑ η αλητεία».

Τα περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα κατάφεραν να φθάσουν έως τον 6ο όροφο του υπουργείου όπου βρίσκεται το γραφείο του

Τσακαλώτου.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η εισβολή στο υπουργείο Οικονομικών έγινε ως πράξη διαμαρτυρίας «ενάντια στο πολυνομοσχέδιο και στα δυσβάσταχτα μέτρα εναντίον των κατώτερων στρωμάτων».

«Βρεθήκαμε εδώ (φτάνοντας μέχρι το γραφείο του Υπουργού Τσακαλώτου)-για να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση. Απέναντι στην καινούρια φοροληστρική λαίλαπα, στη πρωτοφανή επίθεση του δικαιώματος της απεργίας και της στέγασης, οφείλουμε να αντιπαρατάξουμε πρωτοφανή αντίσταση. Πολύπλευρη και πολυμέτωπη άγρια ταξική πάλη που θα καταστήσει τις βουλές της ανενεργές. Επίθεση σε κάθε ιμάντα που μεταβιβάζει αυτή την απάνθρωπη πολιτική, είτε εκείνοι συνδέονται με τα υψηλότερα των εξουσιαστικών κλιμακίων, είτε με τα χαμηλότερα που καλούνται να διεκπεραιώσουν τη βρώμικη δουλειά, όπως συμβαίνει με τους συμβολαιογράφους που σκέφτονται να συμμετάσχουν στους πλειστηριασμούς» σημειώνουν.

«Ντου» του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Τσακαλώτου

The post «Ντου» του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Τσακαλώτου… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα