Η αντιπολίτευση για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο ΥΠΟΙΚ

19:28 17/1/2018 - Πηγή: Aixmi

«Πάλι καλά που αυτή τη φορά δεν τους μίσθωσαν ταξί και έφυγαν με δικά τους έξοδα» σχολιάζει δηκτικά η ΝΔ την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου που βρίσκεται στον 6ο όροφο του υπουργείου.

«Μετά τις εφόδους στη Βουλή, τις πρεσβείες, το Πεντάγωνο, και την παροιμιώδη απάθεια που επέδειξε η

κυβέρνηση, προφανώς δεν περιμέναμε άλλη αντίδραση στη σημερινή νέα «επίσκεψη» των ακτιβιστών του Ρουβίκωνα στο υπουργείο των Οικονομικών. Πάλι καλά που αυτή τη φορά δεν τους μίσθωσαν ταξί και έφυγαν με δικά τους έξοδα» σημειώνει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Από την πλευρά της η Δημοκρατική Συμπαράταξη διαμέσου της Εύης Χριστοφιλοπούλου ρίχνει “βέλη” κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη σημειώνοντας πως “την ώρα που οι μπαχαλάκηδες έχουν το ελεύθερο, ο κ. Τόσκας παριστάνει τον υπουργό”.

«Για ακόμη μία φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές: Ενώ συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται τα άβατα για την αστυνομία και τους πολίτες, ορισμένοι ημέτεροι μπαχαλάκηδες έχουν το ελεύθερο να μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία, στη Βουλή και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες, να διαδηλώνουν και να απειλούν» σημείωσε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

The post Η αντιπολίτευση για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο ΥΠΟΙΚ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα