Νετανιάχου σε Ερντογάν: Κατέχεις τη μισή Κύπρο, μην κάνεις μαθήματα

12:46 23/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Πυρά εξαπέλυσε ο πρωθυποργός του Ισραήλ Μπινιαμίν Νετανιάχου κατά του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν για τις δηλώσεις του ότι οι Εβραίοι στο Ισραήλ κλωτσούν ανθρώπους όταν κείτονται στο έδαφος και ότι δεν κλωτσούν μόνον άνδρες, αλλά γυναίκες και παιδιά.

Απαντώντας σε αυστηρό τόνο ο Νετανιάχου αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter, ότι δεν μπορεί να κάνει μαθήματα ηθικής αυτός που σφαγιάζει γυναίκες και παιδά σε κουρδικά χωριά και κατέχει το βόρειο τμήμα της Κύπρου.

Όπως

έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νετανιάχου: «Ο Ερντογάν, που κατέχει τη βόρεια Κύπρο και ο στρατός του σφαγιάζει γυναίκες και παιδιά σε Κουρδικά χωριά και εκτός Τουρκίας να μην κάνει κηρύγματα στο Ισραήλ».

Prime Minister Benjamin Netanyahu: "Erdogan – the occupier of northern Cyprus, whose army massacres women and children in Kurdish villages, inside and outside Turkey – should not preach to Israel."

— PM of Israel (@IsraeliPM) December 22, 2018

The post Νετανιάχου σε Ερντογάν: Κατέχεις τη μισή Κύπρο, μην κάνεις μαθήματα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα