«Ναι» πράσινων υπουργών σε συγκυβέρνηση -Βολές κατά Πάγκαλου

11:01 11/5/2012 - Πηγή: Aixmi

Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν κορυφαία στελέχη (εν ενεργεία υπουργοί) που πιέζουν, ήδη από τη Δευτέρα το πρωί, να συμμετάσχει το κόμμα σε κυβέρνηση με τη ΝΔ -πράγμα που δε δέχονται άλλα στελέχη (επίσης υπουργοί), όπως και ο ίδιος ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Οι εντάσεις (που υπάρχουν) έχουν απορροφηθεί στις συσκέψεις της άτυπης εκλογικής επιτροπής, γι

αυτό και δεν έχουν πάρει ευρεία δημοσιότητα.

Αντίθετα, σχεδόν καθημερινό παρόν δίνει στα ΜΜΕ ο Θόδωρος Πάγκαλος, ασκώντας σφοδρή κριτική στις προτάσεις του κόμματος για το σχηματισμό κυβέρνησης και ζητώντας να συγκληθεί συνέδριο, το οποίο να εκλέξει και νέο αρχηγό -όλα αυτά μόλις 50 μέρες μετά την εκλογή Βενιζέλου από την κομματική βάση!

Στον κ. Πάγκαλο (που δεν έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές της Κυριακής, αλλά στήριξε πάσει δυνάμει τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου) απάντησε με δηκτικό τρόπο ο Κώστας Σκανδαλίδης.

«Αν θέλει το ΠΑΣΟΚ να κάνει νέα αρχή πρέπει να γράψει απ’ την αρχή τα μέλη του, να πάνε ο Σκανδαλίδης και ο Πάγκαλος να γραφτούν ως μέλη στις οργανώσεις και, αν τους εκλέξει η βάση στο συνέδριο, μπορούν να θέσουν και θέμα ηγεσίας».

Σκληρότερη φρασεολογία χρησιμοποίησε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο Πάγκαλος, δεν μπορώ να ασχοληθώ. Αγωνίστηκα δυο χρόνια ως βουλευτής για να ληφθούν τόσα μέτρα όσα δεν πήρε ο Πάγκαλος από το 1981 που είναι βουλευτής»…

Keywords
Τυχαία Θέματα