Ομοβροντία Βενιζέλου – Κουβέλη κατά Τσίπρα

18:11 10/5/2012 - Πηγή: Aixmi

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης στράφηκαν ανοιχτά κατά του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ο μεν πρώτος ότι παραπληροφορεί τους βουλευτές του και τους πολίτες, ο δε δεύτερος ότι σαμποτάρει τις προσπάθειες για σχηματισμό κυβέρνησης και -με την πρότασή του για καταγγελία του Μνημονίου- οδηγεί την Ελλάδα

εκτός ευρώ.

Μιλώντας στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (επανεξελέγη μόνο ένας στους τέσσερις), ο κ. Βενιζέλος είπε ότι απέρριψε την πρόταση Τσίπρα για Οικουμενική κυβέρνηση «ειδικού σκοπού», διότι θα έφερνε μεγαλύτερη ύφεση και ανεργία, ενώ αποκάλυψε ότι στην κα’ ιδίαν συνάντησή τους ο πρόεδρος του Σύριζα του είπε πως δεν προτίθεται να καταγγείλει μονομερώς τη σύμβαση για το Μνημόνιο -πράγμα που -όπως σημείωσε- δεν ξέρουν οι Έλληνες.

Η ΔΗΜΑΡ τονίζει ότι η επιμονή του Σύριζα στην καταγγελία της δανειακής σύμβασης αποτελεί ρήξη με την Ευρωζώνη -οδηγεί, δηλαδή, στη δραχμή.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η αναφορά Βενιζέλου στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ, καθώς είχαν κυκλοφορήσει φήμες νωρίτερα ότι σκόπευε να ζητήσει απ’ τον Γιώργο Παπανδρέου να αποσυρθεί απ’ τα ψηφοδέλτια του κόμματος. «Θα κάνω τα πάντα για να ξαναγεννηθεί η παράταξη», είπε. «Είμαι έτοιμος και αποφασισμένος να κάνω τα πάντα χωρίς ταμπού, χωρίς βαρίφια και χωρίς συμβιβασμούς»….

Ποια πρόσωπα θεωρεί βαρίδια;
Δεν το εξήγησε…
Ο Γιώργος Παπανδρέου, πάντως, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμνενες εκολές, περιορίστηκε να μιλήσει…λαϊκά!
Τι είπς;
«Μην τσιμπάτε»…

Keywords
Τυχαία Θέματα