Μουζάλας: Η κυβέρνηση δεν έκανε παρέμβαση για τους 8 Τούρκους

14:54 9/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Στην υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών αναφέρθηκε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας μιλώντας στη Βουλή, διαβεβαιώνοντας πως η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.

«Η απόφαση για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς κάποτε θα βγει και όποια και αν είναι, αρέσει ή όχι, θα είναι απόφαση της Δικαιοσύνης» σημείωσε και τόνισε ότι «θα ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία και θα παρθεί η απόφαση, που μπορεί να μην είναι ίδια για όλους. Η κυβέρνηση, χωρίς παρεμβάσεις,

ενδιαφέρεται να κριθεί σε όλο το νομικό βάθος αυτή η υπόθεση, γιατί η Τουρκία είναι γείτονα χώρα με συγκεκριμένα προβλήματα, όμως, είμαστε μαζί σε διάφορους διεθνείς οργανισμούς.

Η επιστροφή στη Τουρκία των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο αποκλείστηκε μέσα από νόμιμες νομικές διαδικασίες οριστικά. Καμία παρέμβαση δεν υπήρξε» επεσήμανε, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη.

«Εγώ υπέγραψα την κυβερνητική απόφαση. Η κυβέρνηση δεν έκανε καμία παρέμβαση. Ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για όλους και αυτό κατοχυρώνει την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Η άσκηση ενός νόμιμου δικαιώματος δεν είναι παρέμβαση» σημείωσε ο κ. Μουζάλας.

The post Μουζάλας: Η κυβέρνηση δεν έκανε παρέμβαση για τους 8 Τούρκους appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα