Μητσοτάκης στο Καστελόριζο: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας

15:26 9/6/2019 - Πηγή: Aixmi

Το Καστελλόριζο εοπισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απ΄όπου έστειλε μήνυμα καθαρό μήνυμα στην Τουρκία τονίζοντας ότι «το ακριτικό νησί έχει όλα τα απαράβατα δικαιώματα που προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο της θάλασσας και αυτά τα δικαιώματα θα τα υπερασπιστούμε απόλυτα από κάθε αμφισβήτηση και κάθε πρόκληση».

«Η παρουσία μου εδώ δεν είναι μόνο συμβολική. Δηλώνει την ενότητα του Έθνους μας που αποτελεί ασπίδα για την ασφάλεια της πατρίδας και σηματοδοτεί την προσήλωση μας στην ειρήνη και τη σταθερότητα» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Με μικρές παρεμβάσεις που συνήθως δεν κοστίζουν

πολύ μπορούμε να κάνουμε τη ζωή των κατοίκων των νησιών πολύ καλύτερη. Θα εκπονήσουμε ένα αναπτυξιακό σχέδιο ειδικά για τα μικρότερα νησιά. Πρώτη προτεραιότητα ο βιολογικός καθαρισμός και από εκεί και πέρα να διευκολύνουμε την ζωή των πολιτών. Εδώ στο Καστελόριζο η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει πιο δυνατά», πρόσθεσε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με γιατρούς από το Πολυδύναμο Ιατρείο του νησιού και διαπίστωσε από πρώτο χέρι τις ελλείψεις που εξαναγκάζουν συχνά τους κατοίκους να αναζητούν ιατρική βοήθεια στη Ρόδο, η οποία απέχει 72 μίλια, δηλαδή 3 ώρες με το πλοίο, το οποίο έχει δύο δρομολόγια την εβδομάδα. 

The post Μητσοτάκης στο Καστελόριζο: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα