Μητσοτάκης: Καταθέτει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης

13:47 14/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ προανήγγειλε την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

«Είναι υποχρέωσή μου να αποτρέψω την υποθήκευση του μέλλοντος της πατρίδας μας με μια συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα» είπε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ πρόσθεσε: «Προκαλώ τον κ. Τσίπρα

που κρύβεται, αν τολμά, να μετατρέψει την πρόταση δυσπιστίας σε πρόταση εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση».

Στη συνέχεια άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η κυβέρνηση τελειώνει τη θητεία της όπως την ξεκίνησε: με ψέματα» και ανέφερε ότι στην ουσία η κυβέρνηση φέρνει το «τέταρτο μνημόνιο», αλλά «χωρίς χρηματοδότηση», το δεύτερο κατά σειρά που φέρει, όπως είπε, τις υπογραφές ΤσίπραΚαμμένου.

Επιπλέον, κατηγόρησε τους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ότι «δεσμεύουν τη χώρα για πολλά χρόνια με βαριά υποθήκη τον εθνικό πλούτο της χώρας» και ότι «μειώνουν μισθούς, συντάξεις και αφορολόγητο».

The post Μητσοτάκης: Καταθέτει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα