Έρχονται βροχές και χαλαζοπτώσεις

12:36 14/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες έρχονται από σήμερα Πέμπτη, με το σκηνικό του καιρού να αλλάζει άρδην.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ έρχεται επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους από σήμερα Πένπτη κατά τόπους στα δυτικά και βόρεια ενώ τις επόμενες ημέρες

σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν σήμερα Πέμπτη, τις απογευματικές κυρίως ώρες η Ήπειρος, η Μακεδονία και πιθανόν τα βορειότερα νησιά του Ιονίου και η Θεσσαλία.

Αύριο Παρασκευή, κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά κα ιη Δυτική Πελοπόννησος (κυρίως τα βόρεια τμήματα). Από τις μεσημβρινές ώρες η Μακεδονία, η Θεσσαλία και η Κεντρική Στερεά. ΑΠό τις απογευματινές ώρες σταδιακά η Ανατολική Πελοπόνηνησος, η Ανατολική Στερεά, οι Σπράδες και η Εύβοια.

Το Σάββατο, κατά διαστήματα η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Κεντρική και Ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανόν τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η υπόλοιπη Στερεά, η υπόλοιπη Μακεδονία, η Πελοπόννησος, η Θράκη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου και η Κρήτη.

Την Κυριακή, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, η Κρήτη και πιθανόν τα νησιά του Ιονίου (τα νοτιότερα).

Τη Δευτέρα και την Τρίτη τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες όλα τα ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη.

The post Έρχονται βροχές και χαλαζοπτώσεις appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα