Μετακομίζει στον Λευκό Οίκο η Μελάνια – Σε νέο σχολείο ο Μπάρον

14:05 16/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο Επισκοπικό σχολείο του Αγίου Ανδρέα στην Ουάσινγκτον εγγράφηκε ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια, Μπάρον ο οποίος μαζί με τη μητέρα του ετοιμάζεται για μετακόμιση μέσα στο καλοκαίρι.

Μαμά και γιος αποχαιρετούν τη Νέα Υόρκη και τον Πύργο Τραμπ και μετακομίζουν στην Ουάσινγκτον και τον Λευκό Οίκο όπου για την επόμενη τετραετία θα είναι η επίσημη κατοικία τους.

Ο 11χρονος Μπάρον

τελείωσε την πέμπτη δημοτικού στο Μανχάταν ενώ πλέον θα παρακολουθεί μαθήματα στο ιδιωτικό σχολείο στο Μέριλαντ.

Σε ανακοίνωσή της η Μελάνια Τραμπ είπε ότι επέλεξε το συγκεκριμένο σχολείο καθώς είναι γνωστό για την ποικιλόμορφη κοινότητα και τη δέσμευσή του στην ακαδημαϊκή αριστεία.

«Η αποστολή του Αγίου Ανδρέα είναι να γνωρίζει και να εμπνέει κάθε παιδί μέσα σε μία κοινότητα αφιερωμένη σε εξαιρετική διδασκαλία, μάθηση και υπηρεσία, οι οποίες όλες εκτιμώνται από την οικογένειά μας. Ανυπομονούμε στα επερχόμενα χρόνια στο σχολείο«. Ωστόσο η ίδια η διεύθυνση του σχολείου αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την είδηση.

Ιδρύθηκε το 1978 και καθημερινά υποδέχεται 580 μαθητές, από τα προνήπια έως και το λύκειο, ενώ έχει 100% επιτυχίες στην εισαγωγή στα κολέγια. Το ύψος των ετήσιων διδάκτρων στο δημοτικό ανέρχεται στα 38.590 δολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μετακομίζει, Λευκό Οίκο, Μελάνια –, Μπάρον,metakomizei, lefko oiko, melania –, baron