Ο Πάγκαλος τρολάρει Τσακαλώτο: Αυτός ο φουκαράς δε διαθέτει Περιστέρα…

12:16 16/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Mέσω του λογαριασμού του στο twitter ο Θεόδωρος Πάγκαλος τρολάρει τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο για τη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή και την αναφορά του, για άλλη μια φορά στον Πανελευσινιακό.

«Ενθουσιαστήκαμε με τη χθεσινή ομιλία του κ. Τσακαλώτου στη Βουλή! Όχι μόνο ξαναπαίξαμε με τη Μπαρτσελόνα αλλά

τους νικήσαμε 7-5» έγραψε αρχικά ο κ. Πάγκαλος και συνέχισε με δεύτερη ανάρτηση.

1/3 Ενθουσιαστήκαμε με τη χθεσινή ομιλία του κ. Τσακαλώτου στη Βουλή! Όχι μόνο ξαναπαίξαμε με τη Μπαρτσελόνα αλλά τους νικήσαμε 7-5

— Theodoros Pangalos (@tpangalos) May 16, 2017

«Κατόπιν αυτού ο Σύλλογός μας καλεί και τον κ. Τσακαλώτο στην προεκλογική ομιλία του Τσίπρα στην Κεντρική Πλατεία της Ελευσίνας» επεσήμανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

2/3 Κατόπιν αυτού ο Σύλλογός μας καλεί και τον κ. Τσακαλώτο στην προεκλογική ομιλία του Τσίπρα στην Κεντρική Πλατεία της Ελευσίνας

— Theodoros Pangalos (@tpangalos) May 16, 2017

«Σκεφτόμαστε να εκδώσουμε τιμητική πρόσκληση για Τσακαλώτο και Σκάρλετ Γιόχανσον. Αυτός ο φουκαράς, βλέπετε, δε διαθέτει Περιστέρα» γράφει σε τρίτη ανάρτησή του σχετικά με τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ ο κ. Πάγκαλος τρολάροντάς του και για τη γνωστή του αδυναμία στη Σκάρλετ Γιόχανσον.

3/3 Σκεφτόμαστε να εκδώσουμε τιμητική πρόσκληση για Τσακαλώτο και Σκάρλετ Γιόχανσον. Αυτός ο φουκαράς, βλέπετε, δε διαθέτει Περιστέρα.

— Theodoros Pangalos (@tpangalos) May 16, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα