Μεγάλο προβάδισμα Μπογδάνου στον Σκάι απέναντι στην Αίθουσα Σύνταξης της ΕΡΤ

15:16 2/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Νικητής στην απογευματινή ενημερωτική ζώνη ανεδείχθη τον Νοέμβριο ο Σκάι, με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, εξασφαλίζοντας μεγάλη διαφορά από τη νέα εκπομπή της ΕΡΤ, «Αίθουσα Σύνταξης».

Σε καθημερινή βάση η εκπομπή του «Σκάι στις 6» συγκέντρωνε, κατά μέσο όρο, την προσοχή 364 χιλιάδων τηλεθεατών (ποσοστό 12%), ενώ η «Αίθουσα Σύνταξης» 110 χιλιάδες τηλεθεατές (ποσοστό 3,3%).

Βέβαια η εκπομπή του Σκάι είναι ωριαία

ενώ της ΕΡΤ δίωρη, οπότε είναι σωστό να σημειώσουμε και τι γίνεται όταν μεταδίδεται η μία απέναντι στην άλλη, δηλαδή από τις 6 έως τις 7 το απόγευμα. Εκεί, λοιπόν, οι τηλεθεατές που επιλέγουν την «Αίθουσα Σύνταξης» ανεβαίνουν, σε καθημερινή βάση, σε 125 χιλιάδες (ποσοστό 4%). Στις 7 το απόγευμα ξεκινά στο κεντρικό δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, που είναι πρώτο στην κατάταξη (με μέσο όρο πάνω από 700 χιλιάδες τηλεθεατές και, έτσι, ο ανταγωνισμός γίνεται ακόμη σκληρότερος.

Ενδιαφέρον έχει και η σύγκριση των αποτελεσμάτων του Νοεμβρίου με τον προηγούμενο μήνα. Συνολικά στην απογευματινή ζώνη, λοιπόν, αυξήθηκαν κατά 500 χιλιάδες οι τηλεθεατές. Η εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου προσέλκυσε 60 χιλιάδες τηλεθεατές περισσότερους σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Η δε «Αίθουσα Σύνταξης«, 10 χιλιάδες περισσότερους από ό,τι συγκέντρωνε το πρόγραμμα που μετέδιδε η ΕΡΤ στην ώρα 6-7 τον Οκτώβριο.

Την «Αίθουσα Σύνταξης» παρουσιάζει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σε ρόλο σχολιαστών είναι ο Μανόλης Κοτάκης, η Πηνελόπη Γαβρά, η Έρρικα Βαλιάνου, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και η Αναστασία Γιαμαλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα