Με sms η παραίτηση Παπαδημητρίου στον Τσίπρα…

09:55 28/2/2018 - Πηγή: Aixmi

O υπουργός Εσωτερικών Δημήτρης Παπαδημητρίου υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό με ένα μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο. Δεν του τηλεφώνησε, όπως πιστεύαμε μέχρι χθες.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Έθνος» έγραφε λίγες λέξεις.

«Καλησπέρα Αλέξη. Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις πως είναι δύσκολη η παραμονή μου στην Κυβέρνηση. Γι’ αυτό σου δίνω την παραίτησή μου. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να υπηρετήσω τη χώρα».

Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν και αυτή ολιγόλογη:

«Λυπάμαι πολύ. Ορισμένες φορές η ζωή φέρνει τα πράγματα διαφορετικά απ’ ό,τι τα σχεδιάζουμε. Καταλαβαίνω τη δυσκολία σου και τη σέβομαι. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω για όσα έκανες».

Όπως φαίνεται από τα μηνύματα, ο κ. Παπαδημητρίου χαρακτηρίζει «δύσκολη» την παραμονή του, όχι «αδύνατη». Ο πρωθυπουργός, όμως, δεν του δίνει καμιά ευκαιρία, διότι δεν επιθυμεί πλέον την παραμονή του στην κυβέρνηση.

Λίγες ώρες αργότερα το γραφείο τού πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι ο κ. Παπαδημητρίου παραιτήθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Με sms η παραίτηση Παπαδημητρίου-Τι έγραψε και τι απάντησε ο Τσίπρας

The post Με sms η παραίτηση Παπαδημητρίου στον Τσίπρα… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα