Μάρα Ζαχαρέα -Σία Κοσιώνη: Οι δυο φίλες απέναντι από τη Δευτέρα…

16:42 11/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Τη Δευτέρα ξεκινά η «μάχη των 8» στα κεντρικά δελτία, καθώς μετακινούνται μια ώρα νωρίτερα οι ειδήσεις του Σκάι.

ΟΓιάννης Αλαφούζος και ο Σταμάτης Μαλέλης αποφάσισαν να να προχωρήσουν στην κίνηση αυτή, γνωρίζοντας πως έτσι θέτουν σε κίνδυνο μια ισχυρή συνήθεια του κοινού. Θέλουν, όμως, πρώτον να διευρύνουν κατά μια ώρα το prime time, τώρα που ο σταθμός δίνει βάρος και στην ψυχαγωγία, και δεύτερον να εκμεταλλευτούν την απουσία του δελτίου του

Mega από τη ζώνη των 8, αλλά και του Αντέννα (που μεταδίδει τις ειδήσεις στις 7 εδώ και ένα χρόνο).

Έτσι, τη Δευτέρα θα βρεθούν απέναντι τα κεντρικά δελτία του Σκάι με τη Σία Κοσιώνη και του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, το οποίο μετά το κατέβασμα «ρολλών» στο Μega παίζει μόνο του «μπάλα» στις 8 και έχει χτίσει σταθερό κοινό.

Τι μπορεί να περιμένει ο Σκάι τώρα που θα έχει ανταγωνιστή ένα ισχυρό δελτίο και όχι το αδύναμο της ΕΡΤ; Δύσκολο να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις. Μέχρι σήμερα οι ειδήσεις του Star κινούντο από 17,5% έως και 20%. Αντίστοιχα, ο Σκάι την ίδια ώρα σημείωνε από 4% έως 8%. Θα μπορέσει ο Σκάι, με τις ειδήσεις του πια, να ανεβάσει τα ποσοστό του πάνω από 10% στη ζώνη αυτή, και να πάρει κοινό από το Star; Μένει να αποδειχθεί.

Ήδη, πάντως, το Epsilon αποσύρει από τη ζώνη το δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου και από τη Δευτέρα μεταφέρει την έναρξή του στις 20.45. Πηγαίνει, δηλαδή, απέναντι από τις ειδήσεις της ΕΡΤ, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί το κενό που αφήνει ο Σκάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα