Λύγισε στο δικαστήριο ο Πάνος Καλλίτσης: Συγγνώμη που ζω

15:17 20/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Λεπτό προς λεπτό έζησε ξανά τον τρόμο από τη φονική επίθεση εναντίον του, ο γνωστός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης, ενώ για το περιστατικό δικάζονται τρεις κατηγορούμενοι, ένας ειδικός φρουρός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος, πυ βρίσκονταν σε άδεια από τις φυλακές Αγιάς Χανιών.

Ο hair stylist και η σύζυγός του Έλενα Χριστοπούλου δέχθηκαν επίθεση τον Ιανουάριο του 2016 στο γκαράζ του σπιτιού τους, την ώρα που επέστρεφαν από το κομμωτήριο τους στο Χαλάνδρι. Ο Πάνος Καλλίτσης δέχθηκε

τρεις σφαίρες στο στήθος και τραυματίστηκε σοβαρά.

Στη δίκη κατέθεσαν σήμερα αστυνομικοί καθώς και γείτονες του ζευγαριού.

Κατά την κατάθεσή τους οι αστυνομικοί εξήγησαν στο δικαστήριο πώς έφθασαν στα ίχνη των τριών δραστών. Όπως σημείωσαν, ανέλυσαν τα δεδομένα από κεραίες κινητής τηλεφωνίας και αποκρυπτογράφησαν τις κινήσεις τους. Φέρεται πως ο ειδικός φρουρός παρακολουθούσε το ζευγάρι κι ενημέρωνε τους συνεργούς του, ενώ ο Ιρακινός με τον κρατούμενο που ήταν σε άδεια και φέρεται να πυροβόλησε τον κομμωτή, ήταν οι δύο που βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης.

Στις ερωτήσεις τους προς τους μάρτυρες, οι συνήγοροι υπεράσπισης των τριών δραστών επιχείρησαν να αποδομήσουν την αστυνομική έκθεση όπου αναφέρονται οι τεχνικές λεπτομέρειες. Ο Πάνος Καλλίτσης δεν άντεξε και ξέσπασε: Συγγνώμη που ζω, φώναξε ενώ με αίτημα ενός από τους συνηγόρους υπεράσπισης αναγκάστηκε να καθίσει στις πίσω θέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα