Το μυστήριο Λάουρα Νάργες

Τι συμβαίνει με τη συμπαθή παρουσιάστρια;

Από την πρώτη μέρα προβολής του Survivor το τηλεοπτικό κοινό είχε διαπιστώσει ότι η Λάουρα Νάργες ήταν μια εντελώς ξεχωριστή περίπτωση στο σόου. Ηταν κάτι σαν τη μικρή ζουζουνίτσα των Διασήμων η οποία δεν προσέφερε απολύτως τίποτε ούτε στη διαβίωση ούτε στα αγωνίσματα, αν και όταν αγωνιζόταν βέβαια με εξαίρεση την αναμέτρηση για τη μερέντα η θέα της οποίας φαίνεται ότι την έκανε… τούρμπο! Οταν οι Διάσημοι ήταν πολλοί και το πρώτο διάστημα κέρδιζαν συνεχώς

η άκυρη παρουσία της Λάουρας περνούσε μπαι από το κοινό, στη συνέχεια όμως και όσο ο καιρός περνούσε και οι Διάσημοι άρχισαν να αντιμετωπίζουν σειρά προβλημάτων και στη διαβίωση και στα αγωνίσματα η περίπτωση της Λάουρας άρχισε να δημιουργεί εύλογες απορίες. Η ίδια πλέον είχε πρακτικά σταματήσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα η ομάδα της που έτσι και αλλιώς είχε και άλλους παίκτες που δεν τα καταφέρνουν καθόλου καλά στα αγωνίσματα (Κοκκινάκης, Μπο, Χούτος) από ένα σημείο και μετά άρχισε να χάνει συνεχώς και έπαθλα φαγητού και ασυλίες αφού οι καλοί παίκτες των Διασήμων και δεν μπορούσαν να κερδίζουν συνέχεια (με εξαίρεση τη Βαλαβάνη) αλλά και τα συνεχή πέναλτι από την απουσία της βοηθούσαν τους Μαχητές. Παρόλα αυτά κανείς δεν είχε να πει ούτε μισή κακή λέξη για τη Λάουρα στις προσωπικές συνεντεύξεις, κανείς δεν διαμαρτυρόταν που δεν αγωνιζόταν και κανείς δεν την ψήφιζε στο σύμβουλιο. Η ίδια τρελαίνει τον κόσμο λέγοντας ότι φοβάται το ένα, φοβάται το άλλο, δεν μπορεί τα ύψη, δεν μπορεί το νερό, φοβάται τους φακούς επαφής της, πεινάει, ταλαιπωρείται αλλά παρόλα αυτά θέλει να είναι εκεί. Την Τρίτη στο συμβούλιο είπε ότι έχει πολλές δυνάμεις και θέλει να μείνει και άλλο και την Τετάρτη έπαθε κρίση πανικού και έκλαιγε επειδή έπρεπε να αγωνιστεί, ενώ είχε επιστρέψει και ο Μάριος Πρίαμος! Και η απουσία της επέτρεψε στους Μαχητές να καθαρίσουν εύκολα το ματσάκι για το αρνί. Και αν δεν έκαναν ένα λάθος σε ένα πέναλτι οι Μαχητές, οι Διάσημοι δεν θα είχαν σταυρώσει ούτε νίκη καλά καλά. Οι συμπαίκτες της Λάουρας προτιμούν να χάνουν έπαθλα φαγητού και να πεινάνε, προτιμούν να χάνουν ασυλίες και να βγαίνουν στον τάκο από το να την ψηφίσουν ή έστω να συζητήσουν το θέμα μαζί της. Μυστήριο πρώτο.

Κάπου εδώ εισέρχεται ο παράγοντας παραγωγή… Γιατί δεν παρεμβαίνει και είτε να πει στη Λάουρα ότι πρέπει να αγωνίζεται ή αν δεν μπορεί να την απομακρύνει από το παιχνίδι; Αφού και τηλεοπτικά της δημιουργεί πρόβλημα. Για παράδειγμα χθες από το πρώτο τέταρτο είχε ξεκαθαρίσει ο νικητής και την υπόλοιπη μια ώρα το κοινό παρακολουθούσε αδιάφορα και οι άντρες έκαναν ζάπινγκ στο μπάσκετ του Ολυμπιακού και στον Τσάμπιονς Λιγκ. Μυστήριο δεύτερο.

Ο σύντροφος της από την άλλη πλευρά με αναρτήσεις στα social media σε μια προσπάθεια να την υπερασπιστεί κάνει λόγο για δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπιζε πριν μπει στο σόου αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως αφορούν ζητήματα υγείας και για αυτό υπάρχει αυτή η συμπεριφορά. Αν είναι έτσι πρώτον γιατί πήγε η ίδια και δεύτερον αν είχε είτε ψυχολογικά είτε ιατρικά προβλήματα γιατί η παραγωγή δέχτηκε να συμμετέχει; Μυστήριο τρίτο.

Αν αληθεύουν μάλιστα τα spoiler η Λάουρα θα συνεχίσει την ηλιοθεραπεία στον Αγιο Δομίνικο…

The post Το μυστήριο Λάουρα Νάργες appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Αναζητήσεις
laouranarges
Τυχαία Θέματα