Λουτσέσκου: Ήρθαμε για να κερδίσουμε

21:52 20/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Με την ψυχολογία στα ύψη και την αυτοπεποίθηση του ίδιου και των παικτών σε υψηλά επίπεδα ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε ενόψει της πρώτης μονομαχίας με την Μπενφίκα στα πλέι οφ του Champions League.

Στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. «Σ’ αυτό το επίπεδο υπάρχουν μόνο

μεγάλες ομάδες’, ξεκαθάρισε ο 49χρονος τεχνικός. «Η Βασιλεία είχε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, άλλο είχε η Σπαρτάκ και διαφορετικό η Μπενφίκα. Αντιμετωπίσαμε ομάδες που είναι ψηλά στο πρωτάθλημα τους και είναι η επιβεβαίωση ότι παίξαμε με σπουδαίους αντιπάλους και προκριθήκαμε ως τα πλέι οφ», τόνισε και όπως είπε:

«Ήρθαμε στη Λισαβόνα σεβόμενοι τον αντίπαλο, αλλά με στόχο να κερδίσουμε το παιχνίδι»!

Στο μυαλό του Ρουμάνου προπονητή δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία σκέψη γύρω από ένα πιθανό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ; «Δεν υπάρχει αυτή η σκέψη στο μυαλό μου και δε θέλω να το συζητάω για μια πιθανή αποτυχία», είπε ορθά κοφτά και πήγε την κουβέντα σε περισσότερο ποδοσφαιρικά ζητήματα.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Λουτσέσκου: Ήρθαμε για να κερδίσουμε appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα