Λούκας Γιώρκας: Με την Έλενα Ράπτη δε χωρίσαμε ποτέ…

16:21 18/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Λούκας Γιώρκας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει χωρίσει με την Έλενα Ράπτη. Ο τραγουδιστής, που είχε γίνει γνωστός όταν κέρδιδε το τηλεοπτικό Χ-Factor, λέει ότι δε νοιάζεται για το αν τους φωτογραφίζουν μαζί και τι σχόλια γίνονται, τονίζει όμως ότι λυπάται όταν τους τηλεφωνούν πρόσωπα του στενού τους περιβάλλοντος και τους ρωτούν αν είναι καλά μαζί, διότι κάπου διάβασαν πως χώρισαν.

«Δεν ασχολούμαι αν μας φωτογράφησαν

και τι έγραψαν από κάτω. Η Έλενα, ως πολιτικός, είναι λογικό να ανησυχεί περισσότερο για την εικόνα της. Όταν όμως είσαι ειλικρινής, ο κόσμος εντέλει αποδέχεται την αλήθεια σου. Το ίδιο συνέβη και με μας. Το μόνο που με θλίβει κάποιες φορές είναι οι ψευδείς ειδήσεις. Όταν γράφουν, νια παράδειγμα, ότι χωρίσαμε και αναγκάζουν κάποια άτομα από το οικογενειακό μας περιβάλλον να μας πάρουν τηλέφωνο για να δουν αν είμαστε καλά γιατί ανησυχούν. Σαφώς και κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Με την Έλενα δεν χωρίσαμε ποτέ«.

Και ο γάμος είναι, άραγε, μέσα στα σχέδιά τους; Δείτε τι απαντά:

«Ο γάμος είναι ένα βήμα που το κάνεις όταν νιώθεις έτοιμος και δεν ανακοινώνεται στον Τύπο, Οι ουσιαστικές σχέσεις καλό είναι να περιφρουρούνται με κάποιον τρόπο».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα