Λεβέντης σε Βούτση: Πήρατε την εξουσία με 35%, τι είστε δικτάτορες; Αγνοείτε τους πάντες!

13:12 10/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Μιλώντας στη Βουλή σχετικά με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης τόνισε ότι η χώρα μπαίνει… σε περίοδο ανωμαλίας. «Για εμάς ότι ο Τσίπρας τα κάνει όλα τάκα – τάκα, χωρίς διαβουλεύσεις και βάζει μπροστά τα συμφέροντα μιας ασήμαντης ομάδας που νομίζω είναι ψυχασθένεια,

μας βάζει σε περίοδο ανωμαλίας».

Aναφερόμενος στο δικαίωμα αλλαγής φύλου είπε ότι είναι υπέρ του να τους δώσουν συντάξεις, εργασία, να τους στηρίξουν, «αλλά αυτό, να μην τους το δώσουμε. Η Ελλάδα δεν πρέπει να αντιγράφει οτιδήποτε από την Ευρώπη, αλλά να έχει άμυνες. Ηθικές αξίες δεν αντιγράφουμε. Η Ελλάδα διδάσκει ηθικές αξίες».

Χαρακτήρισε μάλιστα «ψυχασθένεια» την περίπτωση των ομοφυλόφιλων και των διεμφυλικών, κάτι που έκανε τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, να αντιδράσει.

«Το να αλλάζει ο άνθρωπος τη φύση του είναι ανώμαλα πράγματα. Δεν είναι πράγματα ωραία αυτά», είπε απευθυνόμενος στον κ. Βούτση.

«Ωραία είναι» του απάντησε ο κ. Βούτσης.

«Να τα χαίρεστε» είπε ο κ. Λεβέντης.

«Τα χαιρόμαστε» ανταπάντησε ο πρόεδρος της Βουλής.

«Ντροπή σας. Αν είναι ωραία να τα κάνετε στον περίγυρό σας. Πήρατε την εξουσία με 35%, τι είστε δικτάτορες; Αγνοείτε την εκκλησία, τους πάντες» τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Keywords
Τυχαία Θέματα