Θεοδωράκης: Είτε 12, είτε 19 γίνουν εκλογές εμείς θα τις κερδίσουμε

12:20 10/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Εφ’ όλης της ύλης συζήτησαν ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Μάκης Προβατάς συζήτησαν όπου ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε έναν ουσιαστικό απολογισμό της πορείας του στην πολιτική μέχρι σήμερα.

Αναφέρθηκε διεξοδικά στην ταραχώδη περίοδο του δημοψηφίσματος και στο τι συνέβη τις μέρες πριν και μετά τη διεξαγωγή του, στην πορεία του Ποταμιού μέχρι σήμερα, στην απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα, στις προσδοκίες

του από αυτή την εκλογική διαδικασία, αλλά και στο μεγάλο στοίχημά του, αυτήν την περίοδο, που είναι να κερδηθεί η μάχη της συμμετοχής.

Εξέφρασε μάλιστα τη βεβαιότητά του ότι στις εκλογές για την ανάδειξη ηγέτη στο προοδευτικό Κέντρο θα ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Και αυτό, όπως είπε, θα συμβεί ανεξαρτήτως των εμποδίων που βάζουν κάποιοι στη συμμετοχή των πολιτών.

«Αν ψηφίσουν κάτω από 100.000 θα χάσουμε πανηγυρικά, γιατί δεν θα έχουν ψηφίσει οι ανεξάρτητοι αλλά οι κομματικοί μηχανισμοί. Αν ψηφίσουν 150.000 θα είναι ντέρμπι. Αν ψηφίσουν πάνω από 200.000 θα το πάρουμε από την πρώτη Κυριακή» ανέφερε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Προσθέτοντας ότι «είτε 12, είτε 19 γίνουν οι εκλογές εμείς θα κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα